Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (29)

plakát

Ripley (2024) (seriál) 

Dokonalé po všech stránkách, úžasné. Moc jsem si to užila. Podle mě seriál roku.

plakát

Vlčí Zátoka (2016) (seriál) 

Asi bych měla dát „odpad“, ale ta jedna hvězda je za to, jak jsme se u té neskutečné blbosti dokázali pobavit právě tím, jak je to blbé. Situace se daly předvídat jedna za druhou, ale občas nás režisér překvapil tak neskutečným nelogickým skokem v ději, nevysvětlitelnými situacemi a zápletkami, a to navíc tak trapnými a okopírovanými z různých filmů a seriálů, že jsme se váleli smíchy. Tak za tu zábavu jedna hvězda, nic horšího jsem neviděla.

plakát

Co žere Gilberta Grapea (1993) 

Tento film je prostě srdcovka už od prvního zhlédnutí. O výkonech Deppa a Juliette Lewis je zbytečné psát. Jen dodám, že pokud někde slyším názor, že DiCaprio neumí hrát, doporučím mu právě tento film. Dala bych šest hvězdiček, nešlo by to?

plakát

Dolanův cadillac (2009) 

Jelikož jsem knihu nečetla, dívám se na film zcela jinak než znalci předlohy. Do okamžiku, než Dolan vleze do svého vozu, jsem si říkala, že to musí dopadnout katastrofálně. A přiznám se, že jsem se docela nudila, protože takových "předem jasných konců" jsem už viděla. Ale pozor změna. Od scény ve voze jsem se bavila, dialogy jako z té nejlepší severské komedie a já řvala smíchy. (Asi jsem neměla, ale bylo to tak.) Za ten geniální konec nemůžu jinak než za tři. Jinak bych asi dala za jedna.

plakát

Adamova jablka (2005) 

Krásný příběh s nádhernými postavami a absurdita dovedena k dokonalosti. Stojí za to vidět.

plakát

Třídní sraz (2011) 

Zábava od začátku do konce na "plný koule". Někdy těm chlapům závidím. Pět plných!

plakát

Třídní sraz 2 - pohřeb (2014) 

Předesílám, že vůbec nejsem příznivec komedií, ale toto je bomba, Stejně jako jednička. A kupodivu je dvojka možná ještě o kapku lepší.

plakát

Odpojit (2012) 

Dostalo mě to. Letos zatím nejsilnější filmový zážitek, prostě můj šálek kávy. Amores perros a 21 gramů atd. jsou moje srdcovky, už asi nepřekonatelné, ale tento film k nim nemá zas tak daleko. Internetová současnost s těmi nejhoršími následky, ale naštěstí jsou tu lidé s jejich city. Velký zážitek umocněný skvělou hudbou a výbornými hereckými výkony.

plakát

Zmizelá (2014) 

Asi se už nikdy více nepodívám předem na hodnocení, protože toto byl teda naprostý propadák. Usnula jsem jen dvakrát, protože jsem stále čekala, kdy přijde ta "úžasná strhující atmosféra" a nějaká zápletka, že už se musí dostavit nějaká rafinovanost, že to přece nemůže být až tak blbé, že nás scénárista už každou chvilku dostane a já budu muset přiznat, že jsem ho podcenila. Bohužel, nic z toho se nestalo.. Davida Finchera mám opravdu ráda, ale toto se mu dle mého názoru hodně nepovedlo. Za nějaké jemné detaily 55%.

plakát

Chlapectví (2014) 

Téměř žádné emoce, žádná zápletka či životní zvrat. Trochu nudný časosběrný příběh o dospívání. Nebýt solidních hereckých výkonů a historického počinu režiséra, hodnotila bych níže. Film, který si už teď prostě nepamatuji.Pomo to výborně shrnul ve svém komentáři.Pro mě jednoznačné zklamání.