Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenze (13)

plakát

Atlas mraků (2012) 

Film jako je Atlas mraků by se mi měl líbit...velmi...je to přesně ten žánr s neomezeným potenciálem udělat díru do světa moderní kinematografie. A přesto se nemůžu ubránit dojmu, že místo aby tři slavní (a zatraceně dobří) režiséři spojili síly dohromady, tak si každý udělal svou část sám a pak to ve střižně splácli dohromady. Někde mezi 90. a 120. minutou filmu jsem si říkal, že tu spleť příběhů snad ani nemůžou dát dohromady a na 165. minutě se to vyplnilo :( Ale i tak to byl skvělý film, a třeba další shlédnutí za pár měsíců nebo let odkryje skryté kouzlo.

plakát

Počátek (2010) 

Po druhém shlédnutí nemůžu jinak než 5* :) I když se mi nelíbí až moc velká "inspirace" Matrixem...

plakát

Zen (2009) 

Tak hluboký film až to bere dech..bohužel většina lidí to nebude schopna prohlédnout. Ale pokud je tohle Váš šálek čaje (a v ideálním případě už o Zen Buddhismu něco víte) tak lepší film v tomhle tématu nenajdete

plakát

Top Gear USA (2010) (pořad) 

Po třetím díle 2.série musím přehodnotit...z počátečního mišmaše a zoufalého kopírování anglického originálu vznikl svébytný a velmi, velmi dobrý zábavný pořad pro petrolheady :)

plakát

Všemocný (2011) 

Před shlédnutím: Eddie díky tajné droze dokáže využívat svůj mozek na plných 100%...velmi lákavé a pro mě osobně doslova neodolatelné téma.   Během: Přál jsem si trochu duchaplnější scénář a propracovanější či vznešenější děj, protože námět nabízel možnost dosáhnout mnohem výše.   Po shlédnutí: I když není pilulka NZT tak silná jako třeba ta červená z Matrixu (poravdě...ani zdaleka), stejně zůstává Limitless naprosto famózním filmem.

plakát

Kancl (2005) (seriál) 

Vůbec nechápu proč se tento seriál líbí tolika lidem. Nebudu rozlišovat mezi anglickým originálem a americkou kopií, protože děj je víceméně stejný. Základem téhle komedie je všeprostupující trapnost a to mi nepřipadá moc zábavné. Možná by to mělo smysl jako krátkometrážní dvacetiminutovka, ale proč vícedílný seriál? Typické scény, kdy hlavní šéf plácne nebo udělá nějakou blbost a následné několikavteřinové záběry kamerou na nechápavé výrazy spolupracovníků jsou prostě dementní. Divím se že to vymysleli právě britové a ne amíci.

plakát

Pomsta šprtů (1984) 

Prostoduchá blbost s inteligencí Forresta Gumpa...ale co...už dlouho jsem se u filmu takhle nezasmál

plakát

Pod vlivem lásky (2008) 

Divné..úchylné..pošahané..šokující..originální..zajímavé..pohlcující..brilantní :-) Těžko tenhle výtvor nějak více popsat, takže jestli máte chuť na něco hodně, ale hodně netradičního, udělejte si obrázek sami. Neděste se čtyřhodinové délky, ve skutečnosti to díky pestrému ději celkem uteče a nakonec by to mohlo mít hodin i pět.

plakát

Tajemství (2006) 

Filmové zpracování není zrovna dobré a co hůř, je to tak nějak nesympatické - vše je podáváno až příliš v novodobém "americkém" stylu. Je to škoda, protože knižní předloha je trochu jiná příchuť. Takže si radši skočte do knihovny a počtěte si, zajímavé to rozhodně je.