Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Telenovela
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (14)

plakát

Zakázané uvolnění (2014) odpad!

Jeden z nejhorších filmů, které jsem v poslední době viděla. Naprosto o ničem. Pouze ukřičené a hysterické ženské, které jsem měla chuť praštit i já. Navíc Hana Vagnerová podle mě naprosto neumí hrát. Tu roli bych snad zahrála líp i já.

plakát

Bláznivé mládí (2013) 

Výborný film. Přesně tohle od filmu očekávám. Dobří herci, krásné prostředí, chytlavé písničky a zajímavý děj. Mam ráda tyhle typy filmu, kde si hlavní hrdinové jdou za svými sny a ještě, když jejich snem je cestovat. To je i můj sen.

plakát

Teresa (2010) (seriál) 

Remake Rubi to není..je to remake Teresy..a telenovel kde je hlavni hrdinka zla je spousta, jen je tu bohužel nevysilaji

plakát

Koktejl (2012) 

Tento film se mi vubec nelibil. Zapletka, ze hrdina spi s hl. hrdinkou a pak ji vymeni za jeji nejlepsi kamaradku mi prijde nechutna. Spis americka nez indicka. Navic jsem Saifovi Ali Khanovi vubec neverila jeho zmenu ani zamilovanost.

plakát

Ordinácia v ružovej záhrade (2007) (seriál) 

To Cervenak: Nadavat na americke serialyy je snobske a nadavat na telenovely je normalni? Vsadim se, ze jsi ani jednu nevidel celou tak se zdrz komentare, kdyz nejsou konstruktivni. Ja osobne nesleduju ani jednu verzi at ceskou ci slovenskou..at kazdy kouka na to co se mu libi

plakát

Aa Dekhen Zara (2009) 

Podle meho nazoru se o zadne klise nejedna. Dej se mi zdal promysleny a melo to spad. Jen nektere pasaze mohli byt delsi a konec trochu promyslenejsi.

plakát

Don (2006) 

Vyborny film, ktery nestaci shlednout jen jednou. Opravdu to melo napad a clovek az dokonce netusil jak to dopadne. Vubec se to neda srovnat s temi americkymi blbostmi..

plakát

Doña Bárbara (2008) (seriál) 

Ach jo, zas tonikdo neviděl a hodnotí. Víte o čem to vůbec je? Tato telenovela je naprosto výborná, další z řady, kde hlavní hrdinka není svatoušek, ale silná žena, která se o sebe dokáže postarat a všichni jí leží u nohou. Je tu vyborné herecké obsazení, krásné prostředí, hudba i napínavý děj.

plakát

Rubí (2004) (seriál) 

No konečne napadlo, je to remake telenovely z roku 1968 a v dnešní i minulé době je těchto telenovel víc a rozhodně se na to dalo dívat, naopak to byla výborná telenovela.

plakát

V náručí ďábla (2009) (seriál) 

Jedna z nejlepších telenovel. Krásní herci, krásná hudba, napínavý děj u kterého se člověk ani chvilku nenudí. Co mě tu však štve, že lidé ji tu hodnotí odpad a přitom ji určitě neviděli, protože když je to přece odpad tak proč by se na to dívali a když se na to nedívají tak pak to zas nemohou posoudit?!