Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (6)

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Výjimečný film, díky svému příběhu a zpracování ode mě dostává zaslouženě pět hvězdiček. Justina Timberlakea moc rád nemám, ale v tomhle filmu předvedl neuvěřitelný výkon. Těším se na další filmy od Andrewa Niccola.

plakát

Strakonický dudák (1955) 

Nejzábavnější část tohoto filmu byla scéna s "mozkomory"... Koukali jsme na to se třídou a už jsme jen říkali, že přijde Dorotka a vykouzlí Expecto Patronum... Něco podobného se doopravdy stalo... Asi je obtížné filmy ze starší doby porovnávat.. Nevím, film mě bohužel nezaujal. Nejzábavnější částí projekce tohoto filmu bylo, když náš učitel během dokoukávání usnul... :D Rozhodně tak vypadal...

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

Co se mi nelíbilo na části první, vynahradila část druhá. Nebyly žádné momenty, kdy bych se nudil (tyto momenty při projekci části první bohužel nastaly). Film se velice povedl, už jen výkonem herců. Co se mi ale nelíbilo, byl závěrečný souboj Harryho a Voldemorta. Myslím, že na filmu by přidalo, kdyby Voldemorta "nerozprášili do vzduchu". Jeho mrtvé tělo mělo být ve filmu vystaveno, tak jako tomu bylo v knize. Stejně tak smrt Bellatrix Lestrangeová. Její tělo se rozletělo na kousky, až poněkud vtipnou formou. Tyto dva momenty ale stejně na mém hodnocení moc neubraly, jsem nucen dát filmu pět hvězdiček i tak, protože celkově to byl vynikající film.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010) 

Jako milovník Harryho Pottera jsem byl tímto filmem naprosto zklamán. Nelze se koukat na Harryho a Hermionu v jednom kuse pomalu hodinu. Je třeba film něčím okořenit. Proč mezi scény Harry a Hermiona nevložili nějakou scénu z Bradavic? Ba i scénu, která se v knize nemusela odehrát? V díle Harry Potter a Princ dvojí krve přece tvůrcům nedělalo žádný problém vložit scénu s hořícím Doupětem, která se v knize vůbec neodehrála. Každopádně se stejně od první části tohoto filmu nedalo moc čekat, vše se začne dít až v části druhé, ale přece jen si myslím, že tvůrci měli do první části vložit více úsilí.

plakát

Na vlásku (2010) 

V dětství jsem samozřejmě pohádky sledoval v jednom kuse, ale co jsem z toho odrostl, už to není takové, jak to bývalo. Tento film jsem ale musel vidět kvůli Zacharymu Levi, který ztvárňuje hlavní roli v seriálu Chuck. Tento film mě okouzlil svou netradiční předlohou. Na začátku pohádky vám přece hlas jedné z hlavních postav "nevyžvaní", kdo je ve filmu tím špatným či zlým, a k tomu to provést ještě vcelku vtipnou formou. Jako milovník hudby jsem byl naprosto okouzlen písněmi, které ve filmu zazněly, sám jednu z nich budu zpívat s partnerkou na školní akademii. Chameleon - kdo by si takového tvora představil jako domácího mazlíčka v pohádce? Chameleon mě pobavil a určitě se zasloužil o minimálně jednu z pěti hvězdiček, které jsem tomuto filmu daroval. Velice doporučuji snímek vidět, mě osobně opět přivedl k pohádkám.

plakát

Bezvadíkyještěprosím (2010) 

Co mě přinutilo vidět tento film? Josh Radnor. V How I Met Your Mother ho znám jako dětinského svůdníka, tudíž jsem byl velmi překvapen, když jsem se dozvěděl, že tento člověk napsal scénář k romantickému dramatu, které sám i řežíroval, ba dokonce i v něm hrál. Byl jsem tímto filmem ohromen, protože ten příběh byl geniálně zpracovaný. Nejvíce se mi na tomto příběhu líbil pavouk vztahů. 6 lidí - 3 páry, které se navzájem znají velmi dobře, ale jejich příběhy jsou ve filmu znázorňovány odděleně, neprožívají je spolu. Doporučuji se na tento film podívat všem, kteří chtějí vidět druhou stránku Joshe Radnora alias Teda Mosbyho z How I Met Your Mother.