Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (10)

Zákon gangu

Zákon gangu (2008)

Každý si asi představujete gang, jako skupinu lidí, kteří si ničeho neváží a jen dělají všude kolem sebe problémy. Ale tenhle seriál vám změní pohled na gangy. Děj nás zvaede do městečka Charming, který "vlastní" Syni anarchie. Hlavnim šéfem "klubu" neboli gangu je Clay, nevlastní otec Jaxe. Clay vede klub spíše po starých stopách a to pomocí prodávání zbraní a bezhlavých pomst. Ale Jax, který je po svém pravém otci si přečetl otcovi staré deníky, kde zjistil, že klub může jít tou dobrou cestou, zákonnou cestou. To se Clayovi samozřejmě nelíbí a vznikají menší nepokoje, což ale není jediný problém klubu. Do Charmingu totiž také přijíždí agentka ATF, která prostě nenávidí Syny anarchie a snaží se je jednoho po druhém dostat za mříže. Kdybych vám měl sdělit všechny jejich problémy, tak tu jsme ještě dlouho. Každopádně nemyslete si, že Zákon gangu je jen o rvačkách a přestřelkách. Dalo by se říct, že jde i o drama, jelikož Syni anarchie se berou jako jedna velká rodina a jak víte, tak každá rodina má nějaké trable a vždy to trošku skřípe. Seriál je dobře natočený a hlavně dobře zvolení herci, kteří se uplně do kožené vesty hodí. Soundtrack je také velice dobrý, sám jsem si několik písniček stáhl a mám je zařazeny mezi mé nejoblíbenější. Doporučuji vám zhlédnout tento seriál, protože rozhodně to není ztráta času.

Banshee

Banshee (2013)

Jestli milujete seriály typu Dexter nebo Ray Donovan, tak tohle je seriál přímo pro vás. Seriál vás zavede do malého městečka, kam si jede zločinec vyzvednout své diamanty, ale ještě předtím se zastaví na nějaké té pořádné whisky. Zde začíná celý našláplý děj, ve kterém se nikdy nenudíte! Přecházíte z rvačky do rvačky a neustále čekáte, kdo dostane kulku nebo železnou tyči přes obličej. Lucas Hood je nekompromisní "šerif", který se nemazlí vůbec s nikým! Najdete tu vtipy, rvačky, nahé ženy, alkohol, krev - Je zde všechno dobré. Marně bych hledal nějakou chybičku, ale bohužel nenajdu, protože seriál končí po čtyřech sériích. Není to kvůli tomu, že by se mu nedařilo, ale autoři vědí, kdy mají přestat.

Prvních 100

Prvních 100 (2014)

Neuvěřitelné! Začalo to přesně tak, jak začínají všechny seriály od CW, ale co se s tím stalo pak? Nechápu to. Očekávali jsme spoustu klišé, spoustu teen vztahů a bůh ví čeho ještě, ale dočkali jsme se dobré show, která nás každým dílem nějak překvapí. Každá postava, která zde je, tak prožívá jednu chvíli naprosté peklo, pak zase ráj, ale poté je znovu zničena těžkou situací. Jak jsme zjistili, tak autoři se nebojí toho, že jen tak zemře jedna z hlavních postav, což je skvělé, protože to přesně chceme od dobré sci fi show. Postavy zde nejsou jednoduché, protože když se podíváme na Clark, která se bála ublížit mouše a v další sérii už ji vidíme jako neohroženou vůdkyni, tak rozhodně můžeme být spokojení. 1. série: Pokud se překoušete nudnými prvními třemi díly, tak si to rozhodně zamilujete! Finále byl neskutečný zážitek. Nejoblíbenější postava: Bellamy, Nejhorší postava: Finn a Murphy. 2. série: Našlápnutá od začátku až do konce, kde uvidíme spoustu skvělých zvratů, které postavy neustále vyvíjejí! Opět finále neuvěřitelné a člověk, kterému není líto Clark kvůli jejím těžkým rozhodnutím - není člověk! Nejoblíbenější postava: Murphy! (Z té nejhorší postavy se pro mě dostal hned na první místo nejlepších, protože je to bůh!) a nejhorší postavou zůstává Finn - Opravdu zbytečný.

Vražedná práva

Vražedná práva (2014)

Prvně když jsem na seriál narazil, myslel jsem si, že půjde o podobnou kravinu, jako jsou všechny ty kriminálky, které by se mohly přejmenovat spíše na Star Trek: Miami atd. Každopádně jsem to zkusil a pustil si první díl. A co se stalo? Seriál mě naprosto vtáhl a nebyl jsem schopný koukat na nic jiného, prostě jsem musel vidět další a další díl. Naposledy jsem tohle zažil jako dítě, kdy jsem viděl poprvé Útěk z vězení. Miluji seriály, které mají zajímavé a promyšlené charaktery postav + příběh je skutečně dobrý a nutí diváka sedět v křesle a koukat díl za dílem s tím, že se během sledování dílu několikrát nachytáte, že máte údivem otevřenou pusu. Jak jsem již psal, postavy jsou zde opravdu dobré a každá má svůj originální a zajímavý příběh. Proto se nemůže stát, že byste si tu nikoho neoblíbili. U mě jednoznačně vládne záhadný Frank a teplý frajírek, který má podle mě nejkomplikovanější povahu z celého seriálu - Connor. Seriál má neskutečné tempo, což je tvořeno tím, že se dočkáváme flashforwardů, které nám ukazují, co se stane s hlavními hrdiny a od půlky série se pak dočkáváme zase flashbacků, které nám ukazují, kdo ve skutečnosti zabil jistou postavu. 1. sérii hodnotím 100% a všem doporučuji! 2. série: Naprostá změna. Přešli jsme ze seriálu, kde mezi sebou studenti soupeří, navzájem se vtipně urážejí a provokuji k seriálu, kde všichni dospěli a drží při sobě. Každý ví, že stačí, aby se jeden z nich složil a jdou všichni sedět, proto drží více méně při sobě a tudíž jsme přišli o různé vtipné narážky, kterých bylo v první sérii opravdu mnoho. To však není chyba, ale naopak si myslím, že je to skvělý krok, aby se seriál začal brát ještě více vážněji a dočkali jsme se dobrého drama.

Upíří deníky

Upíří deníky (2009)

Jak zde zmínil Malarkey, seriál opravdu čerpá z nynější popularity upírů. Dejte do seriálu sympatického upíra, krásnou holku a pár nadupaných záporáků a máte perfektní seriál pro nynější generaci. Možná jsem to teď napsal, tak že to kritizuji záporně, ale na mě tohle zapůsobilo. Upíří deníky si mě získaly už prvnim dílem. Mám rád Stmívání, a proto je pro mě tohle jeden z nejoblíbenějších seriálů, protože zde není nouze o akci ani drama. Díly většinou končej dost napínavě, takže pokud se zakoukáte jako já tak si řeknete "Hm, před spanim si dám jeden díl.", ale nakonec to dopadne. "No tak ještě teda jeden díl." až nakonec zjistíte, že jste zkouknuli třeba 5 dílů a vůbec se vám nechce spát. Ale dost o téhle stránce seriálu. Myslim si, že stojí za řeč i soundtrack seriálu. Jsou zde použití jak moderní interpreti, tak i neznámí, které jsem si díky tomuhle velice oblíbil. Dobře vybraná hudba k dramatické scéně prostě funguje, povedlo se jim to. Vy co jste to neviděli, tak asi očekáváte nějakou romantickou bombu, ale s tim uplně nepočítejte. Příběh je vytvořen velice dobře a o souboje zde také není nouze. Krev taky stříká ve velkym množství, ale to se dalo čekat u upírů, že? Ještě než začnete koukat, tak začněte koukat na seriál s titulkama a s původnim znění, protože je to mnohem lepší než dabing.

Dexter

Dexter (2006)

Víte co je největší noční můrou pro zločince? To, že je někdo jednou najde a pošle je do vězení. Jenže se vždycky najde někdo, kdo uteče systému a policie je na něj krátká. Už si říká, že vyhrál nad zákonem a v pohodě připravuje svůj další zločin. Ale netuší že někde v zákoutí čeká osoba, která ho nepošle do vězení, ale do hlubin čistého moře v černém pytli. Poslední co zločinec uvidí jsou vražedné nástroje Dextra, který ho nemilosrdně pošle na druhou stranu, na stranu mrtvých. Dlouho jsem odmítal tenhle seriál a nehodlal se na to podívat, ale jednou jsem si řekl, že za jeden díl nic nedám, ale netušil jsem, že mě seriál Dexter tak chytne a už nepustí. Nelituji toho, že jsem začal na tenhle seriál koukat a musim vám všem říct, že tenhle seriál by měl být ještě výš než na 11. místě. Nebudu vám říkat nic o příběhu, protože to musíte zhlédnout vy. Avšak vám Dextera vřele doporučuji.

O.C.

O.C. (2003)

Seriál mého mládí. Viděl jsem ho celý asi 4x, protože ikdyž jsem na to koukal již po čtvrté, tak i přesto mě tento seriál naprosto udivoval. Postavy bych řekl, že jsou napsané velice dobře. Hlavně Seth Cohen, to je prostě můj vzor už od mládí, protože jeho vtip a "štěstí" je prostě originální a nikde jinde tohle neuvidíte. Hlavně Setha hraje naprosto dokonale Adam. Asi vám teď přijde, že to s tou dokonalostí přehánim, ale OC je prostě srdeční záležitost. Avšak jedno musim hodně záporně zkritizovat, pokud jste velcí fanoušci OC, tak už asi víte o co jde. Jedná se o 4. serii. Vim, že autoři to chtěli nějak zakončit a zároveň chtěli poukázat na Ryanovu a ostatních bolest po smrti jedné z hlavních postav (Nechci vyloženě spoilerovat), ale mohli to ukázat v dalších dvou dílech, ale nemuseli dělat hned novou serii. Není to špatné, ale prostě to není to pravé ořechové. Každopádně ikdyž 4. serie byla vyloženě slabší, tak to můj pohled na celý serial vůbec nemění a stále zůstane. Dokázal bych o OC psát fakt pěkně dlouho, avšak v tomhle případě vám vřele doporučuji si serial zkouknout a udělat si vlastní obrázek.