Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (299)

plakát

Odpojit (2012) 

Bez problémů 5 koulí....je to taková Crash II......

plakát

Útok na Bílý dům (2013) 

Strašidelná a hlavně zbytečná kokotina......miluji tě, mám tě rád, máme nejlepší práci na světě.....od poblitíse fakt jen kousek, pak se rozjede akční střílečka jednoho chlápka proti absolutním pitomcům a hlavní pointa filmu je taky k popukání. No Emmerich opět nezklamal.....

plakát

Jedna mezi oči (2012) 

Krásná jednoduchá zběsilá jízda. Kupodivu Hřebec mluví ??? Na nic si to nehraje a je to fajn, muzika , doprovodná je luxusní, zvláště pak pro ročníky co pamatují....lehce závislá podívaná.

plakát

Devil (2001) 

Silně přeceňovaný film, opravdu hodně silně.....o čem to vlastně bylo ?? No ano, o ničem.

plakát

Pink Floyd: The Story of Wish You Were Here (2012) 

Tady hvězdy nestačí....prostě ne. Dokonalý dokument. Jako fanoušek kapely si jen mohu povzdechnout...kéž by něco takového vzniklo o mém zamilovaném albu Animals.

plakát

Agent na útěku (2012) 

No nebýt tam ty dojímavé pitomostě a nesnesitelné otázky Ejmy k taťkovi, tak to mohlo aji být lepčejší....Olina Kurylenko tam hraje hroznou kikinu. Ostatně si nevzpomínám, že by mě tahle baba v jakémkoli filmu kde hraje, nějak herecky dojímala. Na konci jsem fakt s husí koží na zádech čekal že řekne Ejmy že je její máma........dokonce bych věřil že to bude mít pokračování. A.Eckhart potěšil, role mu slušela...a dokonce s ubíhajícím filmovým časem mu na těle přibývaly modřiny a krev a táák...jěště že aspoň tenhle detail neodflákli....

plakát

Smrtící bumerang (1996) 

Hustý začátek, skvělá hudba u celého filmu...Lucas Black je v tomhle filmu hvězda, nedivím se že si ho B.B.Thornthon později vybral do svého dalšího filmu. Thorntonova role je špičkovou ukázkou jeho hereckého mistrovství. Skvělý film.

plakát

Pátrání po Sugar Manovi (2012) 

No hlavní je se z toho neposrat....jak je uvedeno v dokumentu : " V Americe nula, v JAR hvězda".....ale jako "znovuzrození" po tolika letech na druhém konci světa to rozhodně stojí za zmínku. Pro lidičky v JAR, v dobách útlaku měl stejný význam jako u nás Kryl v 68 ..... ovšem Kryl má o 100% lepší texty......ale přejme jim to a je fajn že se jim to podařilo.