Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Komedie

Recenze (5)

plakát

Chappie (2015) 

nedomyšlená, nepravděpodobná, herecky podprůměrná slátanina bez jakýkoliv logických vláken. Ocení snad věková skupina desetiletých prepubertalních scifi nadšenců.. Musím uznat napínavost dějů, přes nechut jsem se dodívala do konce, ale nikdy vice... a uplně moc nevěřím tomu, že esa jako Jackman nebo Weaver v tomhl hrali.. chudak jejich povest...

plakát

Škatuláci (2014) 

rozesmal mě touster ve meště s nádechem středověku:D celkově mi to přišlo hodně zábavné, milé a veselé. Pobavilo u nás jak malé děti, tak nás dospělé a určitě se ráda podívám znova.

plakát

Interstellar (2014) 

Když vemu jako fakt věci, co se tam dějí a nebudu nad tím moc přemýšlet, tak docela dobré scifi. Silná emocionální reakce.. výborně zahrané:) Efekty taky působily velmi realisticky. Na můj vkus to bylo celeé trošku roztahané, bylo to jako kratký seriál.

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

První serie zaujala, byla akční, napínavá, děj se rozvíjel:) druhá serie me prestala bavit u 3. dílu.. pokus o napinave sceny bohuzel nezapre fakt, ze se neustale omila dookola to same, nic noveho se neresi.. stagnuje to a uz nemam potrebu se divat dal.. velke zklamani.. Herecke vykony, rozporuplné hlavní postavy a efekty na jednicku:)