Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (11)

plakát

Raw (2016) 

1 za vtipnyho gaye, jinak nuda.

plakát

We've All Been There (2013) 

Dojemné. Škoda, že už od první minuty je jasné, jak bude probíhat děj.

plakát

Žralokonádo (2013) (TV film) 

Člověk se aspoň nenudí, ale za pár nápadů a scén, ve kterých jejich nápaditost spočívá v jejich blbosti, nejde jít v hodnocení výš.

plakát

Křižovatky života (2013) (pořad) odpad!

Tímhle směrem by se neměl vydávat žádný pořad. Žádný! Ale když to ty lidi žerou. Byl jsem svědkem na vlastní oči, že se na to jedna paní soustředila tak pekelně, že došlo k menší hádce potom co jsem řekl, co si o tomto pořadu myslím.

plakát

Aliens vs. Avatars (2011) odpad!

Tak tohle byla velká hrůza, doufám, že už horší film nikdy neuvidím. Ale člověk se zase aspoň nasměje. Jak třeba mohlo někoho napadnout místo toho rozdělat oheň, dodělat ho potom počítačovým efektem? A ještě ne vůbec zdařile, už jenom tady je vidět jak byli lidi od tohoto filmu šikovní. Robotarův kostým za to taky mluví. Příběh naprosto primitivní a co se stalo na konci asi nikdo nevysvětlí. Jo a světelné roky jsou jednotka času, to zase ukazuje inteligenci tvůrců.

plakát

Talk show bez zábran (2010) (pořad) odpad!

Skupinka mužemi zhrzených žen, které neustále pomlouvají. Chápu, že asi nebudu cílová skupina, ale pořád je to nejhorší talkshow, kterou jsem měl kdy možnost vidět.

plakát

Princ a pruďas (2011) 

Vyprávění příběhu u tohoto filmu není ani zdaleka dokonalé. Vtipy se sice většinou točí okolo stejného tématu ale naštěstí se jim dá u většiny případů zasmát. Další plus jsou vedlejší herci Franco s Natalií nejsou vůbec špatní i když je docela zvláštní vidět v takovémto filmu, ale proč nakonec ne?

plakát

Strýček Jack (2010) 

Celkem povedený krátký film. Po ránu mě docela dobře naladil. Hlavně vtipný nápad a neteř je tak roztomilá, ale co se sakra stalo s princeznou?

plakát

Zdrojový kód (2011) 

Myšlenka filmu se mi dost líbila a nedokázal jsem se od něho odtrhnout. Hercům asi nemohu nic vytknout a hlavně ne skvělé hudbě od Kryštofa Slaniny. I když některé scény byli přesně tak jak jsem si představoval, že tak budou, tak konec mě dostal. 85%.