Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Dokumentární
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční

Recenze (15 903)

plakát

Maringotka (1996) 

Děj se odehrává na fiktivním dublinském předměstí Barrytown a Bimbo (Donal O'Kelly) je pekař, který po propuštění přijde o práci. Bimbo pak získá pomoc svého nejlepšího přítele Larryho (Colm Meaney) a založí úspěšnou dodávku s hamburgery.

plakát

Väter und Söhne - Eine deutsche Tragödie (1986) (seriál) 

Cyklus pojednává o vzestupu a pádu vlivné průmyslnické rodiny Deutzů na pozadí dramatických dějin Německé říše v první polovině 20. století. Přestože jsou hrdinové zápletky zcela fiktivní, některé aspekty skutečných historických lidí v chemické společnosti IG Farben lze rozpoznat.

plakát

Černé sklo (1986) (TV film) 

Zásah v pravou chvíli,---tu jsem hltal v dětství :-)

plakát

Případy 1. oddělení - Totožnost (2014) (epizoda) 

Skutečný pachatel byl Alžířan Nouari Zerruoki. Odsouzen byl na dvanáct a půl roku za brutální vraždu své bývalé přítelkyně. Na rozdíl od epizody, kde byl relativně rychle zadržen, trvalo ve skutečnosti několik let než byl pachatel zadržen a vydán do České republiky.

plakát

Pomozte autům (2013) (pořad) 

Komentář je otravný  a plytce užvaněný...a spíš americký než anglický, povedeného humoru fakt poskrovnu, stálé opakování že to nestihnou fuckt leze na nervy...1x01,02,

plakát

Opera ve vinici (1981) 

Fanoš Mikulecký (Josef Kemr)  vlastním jménem František Hřebačka (1912-1970), byl moravský skladatel zlidovělých písní z rodného kraje. Profesí dekoratér a jevištní malíř. Pracoval jako malíř pokojů. Působil jako vedoucí redaktor v časopise Malovaný kraj. Svoje písně skládal anonymně.

plakát

Kino a já (1980) (pořad) 

Pořad mapuje vztah známých umělců ke kinu a filmu, ale také jejich účinkování na stříbrném platně.