Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Pohádka
  • Krimi
  • Akční

Recenze (30)

plakát

Šéfka (2011) (pořad) odpad!

Ano..souhlasím, že komentovat tenhle počin stejně jako ho sledovat je ztráta času, ale když už mi zvědavost nedala a zhlédla jsem část tohoto "pořadu" musím napsat, že má hrůzná očekávání byla vrchovatě překonána.

plakát

Farmář hledá ženu (2010) (pořad) 

Nevím zda by se to nemělo jmenovat spíše "Žena hledá farmáře". A Laďka Něrgešová? To je jako kdyby "Na plovárně" uváděl Leoš Mareš. Špatná volba.

plakát

Nesvatbov (2010) odpad!

Marnost nad marnost.

plakát

Prostřeno! (2010) (pořad) 

Já se na to prostě dívám. Mě jídlo baví. Sociální sonda dokonalá. A musím uznat, že komentář je na velmi slušné úrovni.

plakát

Hraběnky (2007) (seriál) 

Přesně si pamatuji první díl. Musela jsem přidat zvuk neboť jsem nerozuměla hercům (abych později zjistila, že v hlasitosti to není) a občas jsem se přistihla jak nakláním hlavu abych "vyrovnala" pohled kamery. A teď věcně. Já mám českou tvorbu ráda.Tenhle seriál má dobrý scénář a taktéž obsazení. Výběr lokací je luxusní a některé "krajinkové záběry" jsou mimořádné. Herecké obsazení výborné a navzdory komentářům já nemám s Josefem Abrhámem s jakožto zemědělcem vůbec žádný problém. A musím přiznat, že určité hudební pasáže slyším ještě dnes. Ale kamera je kámen úrazu.Vidět (či nasnímat) některé scény jinak než je obvyklé se nevydařilo. Alespoň pro mě. Pohyblivá kamera v místech, kde je to spíše naškodu, statická když není třeba a občas jsou záběry kamery "nepřítomné situaci" a to ve mě navozuje pocit jako by se ten záběr ani té dané scény netýkal. Je hezké mít vizi a snažit se to dělat jinak, ale tady se to prostě nezdařilo.

plakát

Muž proti muži (2006) 

Výborně obsazené hlavní role a skvěle rozehraný příběh. A kupodivu nejsilnější okamžik přichází když se divák dozví jak to skutečně bylo u "Seraphim Falls". Ale konec je skutečně zvláštní. Ano...zvláštní...

plakát

Dokonalá partie (2005) 

Jedna hvězda za její tmamovlasou kamarádku TJ a za hudební doprovod.

plakát

The Phil Collins: Finally... First Farewell Tour (2004) (koncert) 

Vždy, když se dívám na tento koncert (a že už jsem ho párkrát viděla:)) si říkám, že tohle se musí líbit každému. Mimořádný hudební zážitek a to i navzdory tomu, že jsem se ho nezúčastnila osobně což mě v tomto případě velice mrzí.

plakát

Wimbledon (2004) 

Tak tomu já říkám paráda...

plakát

Jane má schůzku (2003) (TV film) 

Právě jsem zhlédla.Nelíbí, ale ten vtip s kebabem mě vážně pobavil...."máme dnes k večeři kebab...jídlo, které chutná stejně jako se jmenuje"..