Reklama

Reklama

The Phil Collins: Finally... First Farewell Tour

(koncert)
všechny plakáty

Recenze (9)

buldock 

všechny recenze uživatele

Phil Collins a jeho zatím poslední koncert z prosluněné Francie , který je ukázkou nejen jeho všestranného hudebního umění. Díky Phile za neskutečný zážitek plný skvělých hudebních výkonů , nádherné stage a to vše v perfektním nekomprimovaném DTS soundu! Stal jsem se hrdým majitelem dvoudiskové edice tohoto skvostu , který je jak po obrazové , tak i po zvukové stránce na špičkové úrovni a mohu jej jen a jen doporučit! 100% ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Koncert. Zde je názorně vidět, o co jsem přišel, že jsem nikdy Collinse naživo neviděl. Sakra práce, to mne mrzí. Parádní záležitost Phile! 100% ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Úžasný koncert, který mohu sledovat a poslouchat donekonečna. Super atmosféra, milovaná Francie a především skvělý Phil Collins. ♪♬♫ Against All Odds ♪♬♫ ()

sskrblik 

všechny recenze uživatele

Pan Phil Collins a jeho hudba v té nejlepší možné podobě. Jako třešnička na dortu DTS zvuk, jeden z dalších koncertů, který rozhodně stojí za to! ()

Blueeyes 

všechny recenze uživatele

Parádní a jedinečný koncert. Viděla jsem ho mnohokrát a pořád je to pro mě nádhera. Mě se na Philovi líbí mimo jiné i to, že si umí skvěle vybrat lidi, má fantastické vokalisty a božské dechaře. Tenhle koncert je moje srdcovka s obrovským pozitivním nábojem ()

Nšoči 

všechny recenze uživatele

Když začne Phil bubnovat společně s jeho kolegou,tají se vám dech a potom už následuje nádherný koncert,který mi svou atmosférou vhání slzy do očí jenom při sledování obrazovky, nedokážu si představit ty emoce při přímé účasti na koncertu. 99 % ()

bagger95 

všechny recenze uživatele

Fantastická, absolutně dokonalá podívaná. Tenhle záznam vás doslova nabije energií. Písniček je hodně a jsou skvěle podané. Velmi dobrá práce je odvedena i po technické stránce: zvuk je kvalitní, správně vyvážený a záběry nejsou chaotické, ani strnule nudné. Tenhle koncert jsem viděl už mockrát, jeden čas jsem poslouchal i samotné vyextrahované nahrávky - a přesto mě neomrzel! ()

fara 

všechny recenze uživatele

Vždy, když se dívám na tento koncert (a že už jsem ho párkrát viděla:)) si říkám, že tohle se musí líbit každému. Mimořádný hudební zážitek a to i navzdory tomu, že jsem se ho nezúčastnila osobně což mě v tomto případě velice mrzí. ()

Reklama

Reklama