Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Recenze (240)

plakát

Adamova jablka (2005) 

Famózní... herecké výkony, scénář, atmosféra, příběh, humor... prostě všecko, no fakt! ;)

plakát

Adaptace (2002) 

Opravdu netradiční snímek - scénářem, i celým vývojem příběhu a žánrovými přesmyčkami a prolínáním... chce to nenechat se zmást prvními dvěma třetinami; smršť zvratů v závěrečné třetině divákovi zaručeně párkrát vykulí oči a zvedne obočí. Meryl Streep tu navíc podává obdivuhodný výkon.

plakát

Agora (2009) 

Dobrý film o hnusu a zpátečnictví náboženského fanatismu.

plakát

Ali G Indahouse - Film (2002) 

Oceňuji především sociální podtext Aliho revolučního přístupu ke kritice naší společnosti. ;0P

plakát

Alois Nebel (2011) 

Polovičaté tak nějak ve všech směrech. Ztvárnění sice pěkné, ale po čase ztrácí na působivosti. Soundtrack mě spíš zklamal, od Kružíka jsem čekala víc kreativity. Že by nějak extra podtrhoval a atmosfericky povyšoval příběh, to se říct nedá - a že by to příběh potřeboval. Celé to nějak nevyzní.

plakát

Amer (2009) 

Velmi výživná krmě pro oči...

plakát

Android (1982) 

Vizuálně sice lehce nadprůměr, ale jinak dost nablblé a výkony herců mizerné a toporné, a to včetně Kinského. První čtvthodinka vypadala celkem nadějně, ale čím "rozvinutější" a "dramatičtější" byl děj, tím větší to byla nuda. Nemám nic proti béčkové produkci, ale tady mi úplně chyběla atmosféra a vadily trapné pokusy o vtip. Slušně vypadající zbytečnost.

plakát

Angel Heart (1987) 

Opravdu propracovaný film - vizuál i zvuk parádní, kamera i střih výborné, atmosféra hutná, strhující a mysteriózní... herci jsou skvěle vybraní a ve svých rolích působí přirozeně... je fakt, že pointa je poněkud prokouknutelná už v průběhu příběhu, přesto to byl kvalitní a zábavný filmový zážitek, který si udržel mojí pozornost od záčátku do konce.

plakát

Anténa (2007) 

Vzhledem k mému vztahu k televizi, spíš teda "běžné bedně pro širokou veřejnost", je La Antena jako voda na můj mlejn.