Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Pohádka
  • Krimi

Recenze (373)

plakát

Zákon gangu (2008) (seriál) 

Jak já ty seriály "pro dospělé" miluju! Btw. na motorku v životě nesednu, a přesto ten seriál budu hájit do krve. 8)

plakát

Dvanáct rozhněvaných mužů (1957) 

Výborný film! Tento film je důkazem, že ve filmu může být málo akce, může se odehrávat na minimálním prostoru a přesto budete mít oči přibité k monitoru!

plakát

Noční Show Craiga Fergusona (2005) (pořad) 

Podle mě nejlepší televizní "host". Jimmy Kimmel se pořád všemu směje; David je super, steamy, ale je tak zaprdlý eg. ohledně homosexuálů, což mi vadí; Jay mi nesedí, Conan taky ne, Jimmy Fallon se tomu teprve učí... Btw. jakmile má jako hosta dalšího Skota, tj. třeba Jamese McAvoye či Ewana McGregora, to je prostě konečná :D Každopádně je třeba dodat, že se na LLS člověk dívá spíše kvůli Craigovi. Bez odledu na to, zda je jeho hostem A-lister (ano, nechodí sem třeba Pitt či Roberts, ale zase přijde Larry King či Stephen King, takže to je ve výsledku mnohem lepší) či ne, Craig dokáže udělat nejvtipnější rozhovor i s někým z D-listu. A plusové body samozřejmě patří Geoeffovi i Secretary. 8)

plakát

Hrdý Budžes (2003) (divadelní záznam) 

Chce se mi dát 4,5 hvězdiček, a to jen kvůli tam těm dvěma navíc, akorát mě obtěžovali. Knížka super, divadelní představení v podání Báry Hrzánové ještě lepší.

plakát

Zelená míle (1999) 

Laskavý i drsný, ale hlavně krásný příběh.

plakát

Requiem za sen (2000) 

Velmi silný film, který je o závislosti, nejen na drogách. Co pro mě bylo překvapením, byl "legendární" výkon Ellen Burstyn. Kdyby film zůstal pouze u problematiky mladých lidí, užívajících všechny možné druhy drog, byl by průměrný. S úlohou a motivem, který ztvárnila Harryho matka, jej řadím do nadprůměru. Jeden z mála filmů, u kterého jsem si řekla, že byl skvěle zrežírován a sestříhán (u průměrných filmů si takových aspektů příliš nevšímám). PS: Rozhodně si poslechněte soundtrack. ;)