Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (11)

plakát

90210 Shark Attack (2014) odpad!

COZE?! Jako pokus stredoskolskych amaterskych filmaru by to mozna mohlo mit i nejakou hvezdicku, ale tohle fakt ne! Je to horor? Je to komedie? Je to parodie? Hlava mi to nebere...

plakát

Dokonalé protiklady (2015) 

Naprosto nahodne jsem se k filmu dostal a asi to trefilo me aktualni rozpolozeni. Spousta veci me tam iritovala, od natvrdleho zenicha, pres otravnou budouci tchyni v podani Lindy Gray a preslazenych usmevu vsech hercu ve vedlejsich rolich (specialne majitel restaurace a oba vyrobci svatebnich dortu), ale konec dobry... A Danica vypada porad sympaticky, takze **** :-)

plakát

To byl zítra flám 2 (2015) 

Na to, že jsem ze začátku filmu přemýšlel o tom, že to vzdám protože je to ukrutná ptákovina, tak jsem se nakonec dobře bavil. Pár vtípků je sice stupidních, ale jinak docela ucházející věc na ospalé nedělní odpoledne.

plakát

San Andreas (2015) 

Ukrutna blbost, ale pet hvezdicek za suprovy CGI nosorozce a gumovou kachnicku si to zaslouzi :-D

plakát

Ulička hanby (2014) 

Elizabeth Banks je porad sympaticka... a navic mam rad zlutou barvu.

plakát

Skyfall (2012) 

Proč je to takový upovídaný? Já chci toho Bonda co znám! Akce, chvilku nezávazného tlachání s kýmkoliv, akce, pár příjemných bondgirls, akce a sem tam poťouchlý vtípek. Ale proč si tohle hraje na akční film a navíc to má na sobě nálepku 007? Dvě hvězdičky za blonďatýho zlouna, vnesl osvěžení do jinak neuveřitelně nudného filmu, ale sám to na víc nezvládne. Místy to na mě působilo hůř než "běžný německý akční seriál".

plakát

Souboj Titánů (2010) odpad!

PROC PROC PROC PROBOHA PROC?! Jesli bych mel tomuhle dat jednu hvezdicku, tak klasicka verze musi dostat aspon deset hvezdicek.

plakát

Indiana Jones a Království křišťálové lebky (2008) 

Vůbec ne špatný film. Myslím, že v současnosti s Indym ani nic jiného udělat nemohli, takže podle hesla "když něco dělám, tak ať za to jsou aspoň peníze" udělali něco, co je zábava pro celou rodinu a ne jen pro zaryté fanoušky původní trilogie. Už to zde bylo jistě mnohokrát zmíněno - závěr střihnutej emzákama do filmu vůbec neseděl. V poslední scéně jsem užuž čekal, že si Mutt nasadí klobouk a tím si nechají autoři otevřená zadní vrátka k dalším dílům. Sice bez Forda, ale kdy si představím, že by Jones hledal ve Vietnamu třeba tajemství bambusových výhonků...

plakát

Rallye smrti (2008) 

Očekával jsem naprosté béčko a taky jsem ho dostal. Ale v jaký kvalitě! Dlouho jsem neviděl akční film, který by byl tak nepokrytě udělanej podle videohry a byl navíc skutecně zábavnej. Skvělá zábava!