Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (28)

plakát

Sin City: Ženská, pro kterou bych vraždil (2014) 

Moc jsem se těšil na pokračování prvního skvostu, bohužel se naplnily mé obavy. Děj je strašně komplikovaný, skáče se od jednoho k druhému mnohem více než v jedničce, spousta věcí nedává smysl, Josh Brolin (ačkoliv ho mám rád) mi v roli Dwighta místo Clive Owen vadil a celkový dojem šel lidově řečeno do kytek. Hodnotím jako divák, který nikdy nečetl komixy a čekal zábavu jako v roce 2005. Za tři hvězdy jen díky efektům a trochu víc krve. PS: Marv pořád dobrej.

plakát

Prodloužený víkend (2013) 

Perfektní napínavá podívaná. Drama jak má být! Oceňuji konec, který nejde ve stopách klasických happy endů. Moc dobře strávené dvě hodiny.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Šílené, skvělé, zábavné. Určitě to nemá smysl sledovat s rodiči a už vůbec ne prarodiči.

plakát

Statečné srdce (1995) 

Téměř tříhodinová lahoda, která je povinnost pro všechny diváky milující historické filmy a silné příběhy.

plakát

Rychle a zběsile 6 (2013) 

Fajn pokračování, které se opět a klasicky snaží ohromit kaskadérskými kousky často za hranicemi fyziky. Fast 6 neurazí, hlášky sem tam jsou, ženský, svalnatci a nadupaný káry taky. Jo a přistávací dráha z Madridu až do Moskvy. :D

plakát

Warrior (2011) 

Po téměř roce jsem shlédl podruhé a nechal se více unést dějem, což byla dobrá volba. Skvělé herecké výkony, atmosféra a strhující závěr. Jeden z nejlepších sportovních filmů za poslední léta.

plakát

Nitro Circus (2012) 

Skvěle sestříhaný a poskládaný film o tom, jak skvělé musí být živit se s partou kamarádů a stejných bláznů do motorsportu a kaskádéřiny, zažívat u toho spoustu legrace i napětí. Cool snímek a z některých scén budu chodit ještě chvíli s hubou dokořán.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Neuvěřitelná jízda. Smích, ohromení, skvělý příběh, divák si snadno vybere svou postavu. S Pulp Fiction nejlepší Quentinův výplod. Díky Ti.

plakát

Monstrum (2008) 

Líbivá amatérská kamera, ale nic přehnanýho. Bezva stopáž a ubíhání děje až na počáteční párty. Příjemná podívaná.

plakát

Muž na Měsíci (1999) 

Asi na to nemám buňky, ale po 40 minutách jsem to musel vzdát, zbytek jen proklikat a nepřesvědčilo. Děs. Nezajímavej děj, pořád jsem čekal, kdy už se začne něco hýbat kupředu, kdy začne být Andy vtipnej nebo víc akční. Nic. Jeho životopis neznám, čekal jsem, že mě tento snímek uvede do obrazu. Byla to jen nudou ubíjející konina. O to víc nechápu rozplývání se všech přítomných nad Formanovým uměním a hereckými výkony. Asi fakt na to nemám buňky.