Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (35)

plakát

Skins (2007) (seriál) 

No... no.... NO PÁNI! Nejspíš nikdy mi ještě něco nevyrazilo takhle dech. Je to úžasná sonda do života dnešních mladých (nejen) na západě. Mnozí se budou bouřit, ale když se podívám kolem sebe, mezi své vrstevníky, musím říct, že tohle je ten nejrealističtější seriál. Jasně, některé momenty jsou kapku nadsazené, ale jinak to takhle opravdu chodí. Divím se, že někdo našel odvahu tohle natočit, ale každopádně mu za toto rozhodnutí gratuluji a jsem nadšená. Těším se na další série!

plakát

Nezapomeň na mě (2010) 

Nevím, jestli je to tím, že mi ještě nestačily oschnout slzy anebo je to vážně tak dobré, ale jiné než plné hodnocení tomuhle filmu dát nejde. Ač už jen z principu Pattisona nesnáším, v tomhle filmu si mně dostal-ve své roli byl naprosto okouzlující, přesvědčivý a dokonalý (diametrálně odlišné od té stmívací slátaniny). Ostatní obsazení vynikající, zvláště pak malá Pattisonova sestra-ještě z ní něco bude, uvidíte ;). O Brossmanovi jsem vždycky věděla,že je dobrý, takže to nebudu rozpitvávat... A závěr? Člověk si ho musí buďto zamilovat, nebo ho nenávidět. Já si vybrala první možnost, vážně mě to dostalo a právě ten kontrast, jak jsme vlastně nicotní a maličcí mě dostal. A pro ty, co říkají, že to je úplný nesmysl (a omlouvám se, pokud to zavání spoilerem)- vzpomeňte si na začátek filmu, co říká Ally v restauraci-nikdy nevíš, co se může stát. Nikdy nevíš, kdy na tebe spadne meteorit nebo dostaneš embolii. Nikdy nevíš, že se může stát to, co se stalo. Nikdy, a proto užívej každou chvíli jako by byla ta poslední a snaž se svůj čas využít naplno, protože nikdy nevíš, kolik ti ho ještě zbývá. Nikdy...

plakát

Drtivá porážka (2008) (pořad) 

Wipeout na Barrandově je super, pořád se něco děje a má to spád, na rozdíl od té nechuťárny na Nově, která je přesný opak-strašlivě se s tím mažou, dají tam pár "osobností" a dělají s nimi neustále rozhovory o jejich "pocitech z právě zdolané překážky"... Takže budu hodnotit "pravý" Wipeout, který je to skoro za 5* a verzi ala Souboj národů, jenž mu nesahá ani po kotníky opomenu :)

plakát

Pan Nikdo (2009) 

No... Já... NE! Nebudu tomuhle filmu dávat hodnocení hned, protože... Vlastně ani nevím proč. Možná proto, že ještě nevím, jestli byl úžasně originální nebo trapně neoriginální, jestli byl skvělý nebo spíš nudný, či snad napínavý nebo otravný? Jediné, co vím stoprocentně je, že Jared Leto stoupá do výšin na mém soukromém TOP žebříčku, ještě výš, než byl po Requiem. EDIT 26.11.: Tak dobře, už jsem se rozhodla..... Je dokonalý! Navíc po osobních zkušenostech s Jaredem nemohu nic jiného, než pět hvězd-a zrovna teď bych mu nejradši dala i šestou :)

plakát

Ztracen v oblacích (2006) 

No dobře, kromě toho že to byl poměrně sympatický nápad (jedna hvězda) s poměrně sympatickým hlavním hercem (druhá hvězda) je to absolutní, strašlivá, nekonečná nuda. Co to má znamenat? Chápu, že tvůrci nás chtěli ušetřit zbytečných minut navíc a rozvíjet hlavně příběh o amnézii chudáka pilota, ale i tak mi přijde celý začátek strašlivý. Jako děti-najednou se berou-a už odchází do války. Co to je? Dobrou polovinu filmu jsem si myslela, že ho milá paní pilotová jde hledat do Evropy, jak bylo taky řečeno, a pak jí najednou flegmatický děda řekne, že u ní bude druhý den... No dobře, není to v Evropě (PROČ!?!?), ale další dějové nesmysly a nevyužitý potenciál už rozmazávat nechci. A pokud toto někdy dostalo nějakou cenu, tak porotci museli být buďto rádně ovíněni anebo pohoštěni koláčky s něčím, co by radši neměl nikdo vědět.

plakát

Zase ona! (2010) 

Nic jsem od toho nečekala a možná proto jsem byla mile překvapena. Zápletka=stupidní. Stopáž=nekonečná. A krom ústřední trojice mi všechny ostatní postavy přišly zatraceně nesympatické. Konec je prvoplánový, rozmáznutý v nepřebernou hromadu slovních průjmů a závěrečný obřad je snad to nejkýčovitější, co jsem kdy viděla. A i přesto se mi film líbil, už jen pro jeho oddychové tempo, kdy si můžete pár minut schrupnout nebo odskočit na záchod, a stejně o nic nepřijdete. Škoda, že hvězdičky nejdou dělit-přijde mi amorální přirovnávat ho k jiným, mnohem povedenějším 3*, ale nižší kategorie mu také tak docela nenáleží.

plakát

Černá labuť (2010) 

Co dodat? Nebudu opakovat, co napsali jiní a omezím se na "Výborné.". Natalie Portman nikdy nepatřila mezi mé oblíbenkyně, ale při sledování tohoto díla jsem změnila názor-proměnu z křehoučké, trochu naivní ufňukané pipky v nespoutanou, smyslnou černou labuť, jakou předvedla ona, zvládne jen Herečka s velkým H a já jí moc fandím a těším se na její další film.

plakát

Obřad (2011) 

I přes slabé momenty a občasné přeskakování obrazu v letním kině jsem si film docela užila. Celou dobu jsem však čekala, že vše vygraduje v něco vážně, vážně velkolepého a ono.... to bylo spíš jako vytržené z béčkového hororu. Celkový dojem je ovšem kladný, nejspíš díky docela slušnému výkonu všech zúčastněných (snad kromě Alice Braga-proč zrovna ona?!?!)

plakát

Tohle je Sparta! (2008) odpad!

A tohle má být jako CO?!? Delší komentář si to ani nezaslouží....