Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (324)

plakát

Pád domu Usherů (2023) (seriál) odpad!

Blbá rozvleklá kašovice s debilním scénářem, spoustou mizerných hereckých výkonů a navíc bůhvíproč s poměrně vysokým hodnocením.

plakát

Zmizení (2013) 

Slušné psycho. Na plný počet tomu ale přece jenom chybí několik dovysvětlení motivů postav a poněkud komplikované finále, které bylo trochu jako škrabání se levou rukou za pravým uchem...Jinak palec nahoru.

plakát

Wind River (2017) 

Sice to není úplně můj šálek čaje, ale je to sakra dobře natočený thriller.

plakát

Demolition Man (1993) 

Hodně zdařilá podívaná s pár vizionářskými prvky. Na bezvýhradných pět to není, ale dávám plný počet, abych trochu podpořil hodnocení.

plakát

Dobré ráno, Brno! (2023) (seriál) 

Víc mi sedla první polovina navzdory horšímu hodnocení. Postupně se z toho stala příliš velká ,,sonda do rodinných vazeb,,. Celkově lehce nad 70%.

plakát

Oppenheimer (2023) 

Velmi dobré, jen bych opět zkrátil stopáž tak o půl hodiny. Trochu jsem se zděsil, když jsem poprve uviděl v záběru Einsteina, v obavě, aby z toho nebyla groteska, ale ustáli to celkem se ctí. Na hodinky jsem se podíval až asi ve 120. minutě a pak během poslední hodiny několikrát, protože se děj trochu zadrhl při ,,slyšení před komisí,,. Celkově určitě aspirant na film roku a 80%+.

plakát

Strážci Galaxie: Volume 3 (2023) 

Vezmu kousek z předchozích Strážců, namixuju s Příběhem hraček, kde zlý chlapeček přidává panenkám pavoučí nohy a s Wolverinem,  kterého upravoval zlý vědec, a tvářím se, že jsem stvořil něco hlubokého. Nic moc.

plakát

Babylon (2022) 

Na plných pět to není, ale myslím, že 80% je málo. Čtyři a půl. Udrželo mě to v pozornosti celé tři hodiny a to už něco znamená.

plakát

Tetovaný (1968) 

Dnes už přece jen trochu vyčpělé...

plakát

Indiana Jones a nástroj osudu (2023) 

Lepší tři hvězdy. Trocha nostalgie, ale příběh mi přišel jakýsi ,,řídký,,. Moc jsem nepobral figuru Indiho divného kolegy s velkou hlavou a úzkými ramínky. Phoebe cool, Mads ok. 75%