Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (24)

plakát

Ulice strachu – 1. část: 1994 (2021) 

Hodně povedený horor doprovázený ještě nadupanější hudbou 🤘 dějová linka není nijak složitá, a s těmi puberťáky si připomenete střední 😄 V popisku mohlo být ještě klidně uvedeno, že se jedná o komedii, i když tento styl humoru nesedne každému. Rozhodně stojí za to, podívat se na celou sérii.

plakát

Black Widow (2021) 

Pozor SPOILER! Začátek filmu na mě působil více temně (podrženo coverem od Nirvany hned v úvodu) a říkala jsem si, že film bude asi více drsný, pro starší diváky. Tvrdý výcvik už od malička, oddělení od rodiny, bitky, zabíjení a nakonec i po delší době, shledání se "sestrou". Velký tvrďák taťka je v base a jeho zabijácké holčičky ho šly vysvobodit. To je zhruba půlka filmu a tady se to změnilo. Drsňáci začali být citliví a vtipní. Taťka Alexei házel jeden vtip za druhým. Nebudu lhát, zasmála jsem se. Ale oproti začátku jsem nepředpokládala takový děj. Následné setkání s matkou a snaha narvat se do komunistického obleku byla taky veselá. Prostě rodinná idylka. Potom už zase akce a zabíjení. Celkově mě film bavil, byl napínavý, vtipný, akční a některé scény s vdovami mi připomínaly jiný film (Rudá volavka), zřejmě kvůli Ruským špiónům. Jsem zvědavá na navázání potitulkové scény. :)

plakát

Liga spravedlnosti Zacka Snydera (2021) 

Dívat se na Liga spravedlnosti Zacka Snydera, je jako vidět nový film. Nejen kvůli zobrazení 4:3, ale doplnění chybějících příběhů. Ty detaily dávají filmu úplně jiný nádech a jsem ráda, že to bylo takto příběhově rozšířené. Klidně to tak mohlo být napoprvé, ty 4 hodiny utekly strašně rychle... Trošičku jsem byla překvapena i změnou písniček, ale zřejmě k tomu měli důvod. Film se bude více líbit těm, kteří mají DC rádi a čekali na doplnění mezer.

plakát

Buchty a klobásy (2016) 

Velmi povedené a vtipné :-) Padá tu hodně sprostých slov a dvojsmyslů :D

plakát

Wonder Woman 1984 (2020) 

Tak tady to bylo trošku zklamání... V žánrech nevidím, že by se mělo jednat o romantický film, protože tady bylo chvílemi fakt hodně přeslazeno. Dokonce mám pocit, že tam nepadla snad ani kapka krve - krom jejího ramene. Dějová linka byla jak z pohádky od Disney - kouzelná láhev, nikdo nebyl zraněn, všechny kolem sebe zachránila, láska vítězí nad zlem. Čekala jsem trošku něco jiného, prostě více akce. Plusové body jsou za skvělou hudbu a posledních cca 30 minut, kde to bylo konečně opravdu akční.

plakát

Addamsova rodina (2019) 

Suprově zpracované anime. Absolutně mi nevadí, že se děj odehrává v této době a Gomez je zde lehce při těle :D

plakát

Deadpool (2016) 

Tohle mě naprosto bavilo! Skvělé komediální scény a hlášky.  Deadpool je můj nový oblíbený anti/superhrdina :D Ryan Reynolds to zahrál naprosto neuvěřitelně. Tohle je prostě něco, co si můžu pouštět pořád dokola.

plakát

Rezistence (2015) 

O proti prvnímu dílu to bylo slabší. Čekala sem, že bude probíhat boj mezi divergenty a 'vedoucími', ale chybělo mi tam trochu více šťávy. A konec byl pro mě překvapení.