Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (148)

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Po dlouhé době nadšená z filmu v kině. Parádní balanc mezi hudbou a příběhem do kina. Určitě doporučuju.

plakát

Jurský svět (2015) 

Plni presne ocekavani, jaky z tohodle tipu fimu mate 😁

plakát

Divoké historky (2014) 

Černá komedie, která balancuje na hranici vkusu. 6 historek, kdy první naladí, druhá ukáže, o co v celym filmu zřejmě půjde, třetí totálně rozšlehá, čtvrtá a pátá zamrazí a šestou by měl vidět každej zcela povinně :D

plakát

Avengers (2012) 

Typ filmu, který bych si v životě nestáhla, nebo nekoukala v televizi. Viděno v kině, tímto směrem 100% nepolíbená a nyní se rozhoduji mezi 4 až 5 hvězdami. Naprosto super herecké obsazení, nečekaná míra humoru, skvělá hudba a neuvěřitelné triky. Sice jsem se až po půl hodině dověděla, že tam hraje něco jako Hulk, na konci filmu jsem zjistila, že i Iron Man a 5 minut po konci, že Kapitán Amerika a Thor (páč si nerada zjišťuji informace o filmu dopředu a raději se nechám překvapit), ale to mi ze zážitku nic neubralo, ba možná naopak. Viděno ve 2D, myslím, že 3D bude ještě lepší.

plakát

Diktátor (2012) 

Když opomenu totálně trapné scénky (fakt nechci poznat lidi a nedejbože se s nima přátelit, kterým přijde vtipný útok prsama, nebo pár, co se zamiluje ve chvíli, kdy mají oba ruce v rodící ženě), musím uznat, že jsem se několikrát pěkně od plic zasmála. Obvzláště scéna, kde je popisována demokracie, je bezkonkurenční. Tohle je prostě styl humoru, kdy mi polovina věcí přijde totálně ubohých (a to nejsem cimprlína) a druhá půlka dokonalá.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Čekala jsem hrozně moc a v kombinaci s tím, že nemám ráda westerny a neměla jsem moc šanci ocenit detaily filmu, ale pouze samotný příběh, jsem uplně v extázi nebyla (tak, jako tomu bylo u všech ostatních Tarantinových filmů). Příběh mi přišel vcelku slabý a ničím mě extra nešokoval. Zato pana Dr. Schiltze jsem si užila naplno. Ten byl parádní. Ale Django mi byl víceméně nesympatickej a tak nějak mě nezajímal. Nenudila jsem se, ale nebyla jsem ani ohromená.

plakát

Pěst Ježíšova (2012) 

Rozhodování mezi odpadem a pěti hvězdama. Nakonec to šlo za 5, protože jsem na to měla náladu. Ale blbost je to neskutečná, až se to mění v genialitu :D Varování - nejezte u toho!

plakát

Resident Evil: Odveta (2012) 

Myslím, že jsem byla jedna z mála diváků, kteří neviděli ani jeden Resident Evil, ba co víc, ani netušili, o co půjde. Když jsem rozdejchala zombie, přišlo na řadu jedno klišé za druhym. Asi půjde o spoiler, ale myslim, že u filmu tohodle druhu je to putýnka. Přestože šlo o 3D projekci, kde byl vcelku povedený začátek, pak bohužel přišel teror. Nahá Milla, oblečená Milla v rádoby praktickym oděvu na podpatkách, nekonečné souboje v latexu oblečených žen, Sienna ve večerních šatech alá bojový dres, naklonované dítě kvůli kterému se díky "mateřským" pudům riskuje zbytek obyvatelstva, efekt se zástavou srdce, kterej se režisérovi líbil natolik, že ho zřejmě musel zopáknout dvakrát po sobě, a to, jak se vlastně dostali ven?!? Děkuji, už nikdy víc (a to, co se stalo před tim, aby musela být odveta, mě nezajímá už vůbec. Ale podle mě ji ta bloncka děsně zradila, páč před tim musely bejt šílený kámošky)

plakát

Den zrady (2011) 

Obsazení super, v jednu chvíli to vypadalo dost nadějně, dokonce i nějaký to překvápko přišlo, ale najednou byl konec a já si říkala, že tady je něco špatně. Když opomenu morální hledisko, tak z filmvého zážitku mi to přišlo absolutně neukončené..

plakát

Drive (2011) 

Po shlédnutí filmu mě jako první napadlo, že byl divný. Ale ne ve špatném slova smyslu. Přišel mi prázdný, neúplný. Zároveň ale tajemný, silný a jiný. A samozřejmě hudba také udělala své. Neodcházela jsem domů zcela oslněna filmovým zážitkem, ale zklamána také ne.