Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Recenze (167)

plakát

Můj život s nadváhou (2007) (TV film) odpad!

Chudáček "malý", sám se k tomu vyžral a dobře mu tak. Kdyby chtěl sám shodit, nebude jíst taková svinstva.

plakát

Bez doteku (2013) 

Prvním 15 minut filmu - dobrý, celkem zajímavý, v dobrém rozmaru jsem se těšila na zbytek. A až přišlo na onen zbytek - litovala jsem, tloukla se do hlavy a chtěla tlouct do hlavy i tvůrce tady té hlouposti, která se snaží být velkolepá a přitom nemá ani tu jednoduchou, základní dějovou linku. Ono to nemá začátek, střed a ani konec. V podstatě je to jenom nějaký chumel něčeho, co na sebe má údajně navazovat. Ne, nic mě na tomhle neoslovilo. Ani Hádek s Vagnerovou to nevytrhli, jak jsem doufala. Jak moc jsem se na tenhle film těšila, tak stejně moc jsem se zklamala.

plakát

Stardust (2013) 

Při tomhle videu jsem si přišla tak strašně malá a bezvýznamná.

plakát

Neodcházej (2012) 

Tohle bylo pro mě zklamáním, v polovině jsem se už nudila a dívala se, kolik mi ještě chybí do konce. Tohle není o složitém vztahu, to ne. Tohle přeci není láska, ale třeba se pletu. Je to o muži, který se nedokáže odpoutat od druhého muže a mylně si nalhává, že jej miluje. A přitom je to takový pitomec, co jej podvádí, bere drogy a má ho na háku. A když už se to táhlo devět let, mohli je aspoň vzhledově trochu pozměnit. Snad nikdo nevypadá devět let úplně stejně. Za celou dobu trvání filmu jsem si neujasnila, jestli je mi hlavní hrdina sympatický nebo ne.

plakát

Martina Sáblíková - Sama proti času (2013) 

Začátek jak z émerického filmu, až se mi skoro chtělo brečet dojetím. Pak přetrpět podivné prostřihy krajiny a hurá, už je tu Martina! Super, dozvídám se něco o začátcích jejího tréninku. A pak si tam zas ta ženská ze začátku míchá kafe a pronáší naprosté filosofické s*ačky. wtf?! A takhle to jde celý dokument. Martina, divná ženská, Martina a zase divná ženská... Proč jako? Co to má sakra být? Autor dokumentu si měl pořádně ujasnit, zda chce točit dokument, nebo se vrhnout na něco s krimi prvky, kam by se ta podivná ženská hodila víc. Ono to totiž dohromady k sobě jaksi nepasuje. Martina je pětková, ale tu ženskou s počítačem bych dala k ledu.

plakát

Keith (2008) 

Přišlo mi to jako jedna velká slepenina z "nejlepších" scén z romantických filmů. Bez humoru, bez emocí. Nudné, nezajímavé a předvidatelné. U některých scén se mi naprosto ztrácela návaznost s ostatními.

plakát

Čtyři dohody (2013) (divadelní záznam) 

Dvě hodiny doslova napráskané skvělými myšlenkami, hrou se slovy a to všechno protknuto Duškovým humorem. Na začátku, když začal o bohu Brahma, jsem měla chuť se zvednout a odejít. Přiznávám to, tyhle "náboženské" věci mě zas tolik neberou. Jenže s postupem záznamu jsem si začala říkat, co když na tom něco fakt je. A co když mají Toltéci pravdu? Hudba mě zas tolik nebrala, nudila mě, ale skvělý Dušek mi to zase všechno vynahradil v jeho skvělém vyprávění. Ono nestačí se na to podívat jednou, to z toho mám akorát spoustu zmatených myšlenek v hlavě.

plakát

Čtyři slunce (2012) 

Po shlédnutí si říkám, že jsem asi úplně blbá, protože mi snad utekla celá "myšlenka" filmu. Všechno mi to přišlo příliš povrchní a mělké. Nejlepší na tomhle celém byla písnička Čtyři slunce.

plakát

Třída - Život poté (2010) (seriál) 

Páni, to teda bylo. Nejlepší podle mě byly poslední dva díly. Mně toho Kaspara bylo tak líto, fakt že jo. Klidně bych ten poslední díl ještě více rozvedla.

plakát

Don Jon (2013) 

Ulízaný Levitt a hloupý děj. Díky bohu, že tam bylo alespoň to porno.