Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (942)

plakát

Mythic Quest: Raven's Banquet - Pilotní díl (2020) (epizoda) 

Upřímně jsem si od začátku myslel, že to nebude stát ani za dokoukání, klišovité šablony postav mě dost vyváděli z míry. Žádná ke které bych si vytvořil vztah hned. No to se asi ani nestane, ale příběh začne fungovat, tak jak bych nečekal a do humoru začínám trošku pronikat, tak že se divím čemu se vlastně nahlas směju. Uvidíme co dál.

plakát

Vlastníci (2019) 

Čekal jsem víc. 12 rozhěvaných vlastníků jsou přerod z upachtěné komedie na nervy drásající společenské drama s aktuálním přesahem. Herecká výkony Poláka a Lábuse na Lva. Některé artové momenty....(planý poplach) jsou dost mimo, ale na druhou stranu stokrát díky za ně. Máme pořád co dohánět, ale tohle je alespoň naznačení správného směru.

plakát

MINDHUNTER: Lovci myšlenek - Série 1 (2017) (série) 

Okamžitý miláček. Desítky lidí mi říkalo, že to budu milovat, ale pořád jsem z nějakého důvodu otálel. Až se startem druhé série, jsem si na svátky vzpomněl, že bych to mohl zkusit a ejhle. Hned jakmile McCallany projevil svůj eastwooďácký šarm, jsem hotovej. Geniální mix retro reálu v konfrontaci s nejmodernější možnou produkcí. Bromance jako svině. Hej hou. Jedem. Nedá se od toho odtrhnou.

plakát

Na mušce - Wide Awake (2019) (epizoda) 

Vyústění některých situací jsem ani nečekal, o to větší váhu pro mě mají. Proto, některé hluché scény v tomto dílu toleruji, aniž by čekal, že mi jejich samoúčelnost vysvětlí. Jinak je to top díl. Takový vrcholek pyramídy. tak ten zbývající sešup nebude snad úplně debilní.

plakát

Na mušce - I Hope You Like Missionary! (2019) (epizoda) 

Tendenční. Tedy mé bodování. Dlouho jsem váhal, protože mě ti psychopati na každým rohu už unavují, tedy až na Ox, tak se v rovině parťačka výborně propojuje s její nelidskou bestií. Tak trochu očekávám pitomé finále, protože třetí serie, podle mě musí být a mohla by to celé ukončit.

plakát

Na mušce - Smell Ya Later (2019) (epizoda) 

Za vytvrvalost. Příběh se začíná nenápadně přibližovat klasickému vyšetřování alá Hanibal. Já se bavím. Tempo možná pro někoho ochabne, ale mě to vynahrazuje výtečný soundtrack a zábavnější forma dialogů. To jak si Eve začíná uvědomovat co je vlastně zač, je dost komický.

plakát

Na mušce - Desperate Times (2019) (epizoda) 

Ještě díl vydržím, ale na konci budu opět shovívavější. Už to začíná mít obrysy klasičtější postavé kriminálky, bez zbytečným cliffhangerů a motivace se nám začínají stávat konkrétnější a psychopatie se mění na touhu o sdílení. Kumšt je jako hovado. Snad první evropský seriál, kterej vypadá strašně skvěle. Po vizuální stránce...minimálně.

plakát

Na mušce - The Hungry Caterpillar (2019) (epizoda) 

Opačnej efekt, než v 1. řadě. A takřka na stejným místě. Tady je to poslední díl, kterej může dostat jen 4 hvězdy, pokud bude stejně dobrej. Zatím to celé stojí na Oxaně a jsem zvědavej, jestli to skončí, protože nejde to táhnout celou sérii na hon mezi dvěma ujetejma pseudolesbičkama. Tedy pokud s tím nechtěj po 2. sérii seknout. A navíc to má v rukou ženská.