Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (959)

plakát

Sněží! - Concrete Jungle (2023) (epizoda) 

Celá epizoda top a pak přijde závěrční střílečka. Boss Fight je úplně trapná sračka. Kdy staré křivdy mizí a do patetckého umíračku přicházíme o jednu ústřerních postav.

plakát

Sněží! - Mrtvý brouk (2021) (epizoda) 

Vysvětlim. Konfrontace s Manboyem nevyhnutelná, ale dost odfláknutá režijně a vlastně i dramturgicky. To samý platí u Khadijahy. To jak v klidu natoupila bez okolků do místnosti, kde sedí Leon je úplně meh. Celou serii dostáváme apsolutně neředěný dávky, toho nejlepšího koksu aby na konci večírku přišla namotávka jak od čtrnáctiletých cigošů z Petráku. Škoda, tady mě to zkrátka namotalo a myslím si, že i finále bude podobně režijně nedotažený.

plakát

Sněží! - Břemeno (2021) (epizoda) 

Nějak to po výborném navázání na prozatím nejlepší sérii seriálu, padlo na prdel. Drží se to zuby nechty a kvalita nepadá, ale je snad jasný, že chcem víc.

plakát

Medvěd - Série 3 (2024) (série) 

To, že sundavám jednu hvězdu, je spíš daný faktorem, že si nepamatuji jedinou epizodu jako celek, než že by padala kvalita. Celý je to extrémně abstraktně rozsekaný na klipy a charakterový rysy. Možná docením časem, ale zatím nevidím důvod si jí pouštět znova.

plakát

Žraloci v Paříži (2024) 

Když nemáte tvůrčí inovativní odhodlání a vizi podpořenou schopnou řemeslnou složkou, dejte tam, tak nějak od všeho trochu. Především ekologickou katastrofu a boj proti ní. Vyjde Vám z toho Žilí Leskotnádo. Blitka rozměrů Sény.

plakát

Tetris (2023) 

Tak nějak to do sebe celé zapadlo, i když se tahle 8bitová skládačka občas kostrbatě dostávala napříč úrovněmi.

Časové pásmo bylo změněno