Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Horor

Recenze (3)

plakát

Misfits: Zmetci (2009) (seriál) 

Wooow. Tak tenhle seriál mě naprosto dostal!!! Kamarádka mi ho doporučila a já za tři dny viděla všechny tři řady. Nedá se prostě od toho odtrhnout. U prvního dílu jsem si říkala, bože ti herci jsou divní a prostředí nic moc, nicméně mě už první díl donutil kouknout na druhý a pak už se to vezlo. Na třetí řadě mě trochu zklamalo, že tam již nebyl Nathan, s náhradou jsem se vůbec nesmířila, takže seriál ztratil na vtipnosti a nabral na vážnosti, ale každý díl byl něčím zajímavý, napínavý. ,,Velkou chybou" jsou upoutávky na konci každého dílu, to mě nutilo pouštět pořád další a další díl :D :D. Docela jsem byla překvapena vulgárností a hromadou sexu v seriálu z produkce Velké Británie, tohle bych vážně nečekala. Mile mě překvapila taky hudba. Prostě na jedničku, těším se na čtvrtou sérii :)

plakát

Insidious (2010) 

Celý film se děsně táhnul a já už jen čekala jak se vysvětlí celá tato zápletka. Příliš mnoho efektů, především v druhé polovině filmu ubralo na věrohodnosti a strachu. Jediný důvod, proč dávám tři hvězdičky je, že konec filmu se opravu povedl. Otevřené konce jsou nejlepší a z tohoto vyústění běží mráz po zádech. Jinak to bylo průměrné, na horor nuda, na normální film to šlo :).

plakát

Varieté (2010) 

Wow tento film mě příjemně překvapil. Popravdě očekávala jsem od něj velmi málo a proto mě překvapilo jak hodně sem od něj dostala. Skvělé herecké obsazení a i přes jednoduchý americký příběh sem očekávala jak se to vlastně rozuzlí. A díky tančení a zpěvu, se tento film posunul ještě o krok dál. Musím dát prostě 5* :)