Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (24)

plakát

Ztraceni (2004) (seriál) 

Pokaždé, co si pustím skladbu Life and Death z tohoto seriálu musím opravdu brečet. Všech šest sérií jsem shlédnul za necelý měsíc a i když poslední dvě série hodně kolésali, na seriál vzpomínám jako na jeden z nejlepších seriálů, které jsem kdy dokoukal ( je jich málo :D).

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Od Hobita jsem toho čekal opravdu málo. Akční pohádkový příběh ve svižném tempu, který taky přišel. V Jacksonově podání to ale člověku vůbec nevadí a naopak si to užívá. Ačkoliv má kniha přibližně jen 200 stránek, dokázal z toho Jackson vyždímat opravdu všechno v tom nejlepším podání. Pomalejší rozjezd mi vůbec nevadil, protože na to jsem hold (viz. konec Návratu Krále) od Jacksona zvyklí. Poté se to ale už jen hrnulo skvělými scénami a za nejvtipější scénu pokládám hádanky mezi Bilbem a Glumem, kdy jsem při Glumových grimasách spadl smíchem ze židle. Vezmu-li si v potaz, že tato první zfilmovaná část, je pro mě v knize nejnudnější, tak se nehorázně těším na další dva díly.

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 2 (2011) 

5 hvězd je málo..ať si každý říká co chce, že bylo málo emocí, že byli smrti některých postav mimo záběr a prostě takový ty ostatní blbosti, aby si pak mohli myslet jaký jsou borci, když zkritizujou Pottra..dostal jsem to co jsem čekal, epické finále, ale to mě trochu mrzí, protože mě vlastně nic moc nepřekvapilo..jako velký fanoušek knihy i filmu nemám zatím co jiného vytknout a můžu jen chválit..--podrobnější komentář po druhém shlédnutí--

plakát

Rychle a zběsile 5 (2011) 

Pro mě zatím po nových X-menech nejlepší akční film roku 2011..opravdu fascinující, nechce se mi věřit, že to natočil někdo, kdo má na svědomí 3. a 4. díl..:)

plakát

District 9 (2009) 

District 9 jsem viděl dvakrát za sebou díky tátovi, který to chtěl vidět taky a asi se na to vrhnu potřetí..fakt nemám slov.Excelentní Sharlto Copley a skvěle udělaní ,,kreveťáci'' a jejich loď.Nechce se mi věřit, že v dnešní době udělali zase konečně výborný film o mimozemšťanech i bez debilního scénáře ,,jen'' za 30 mega.

plakát

Pán prstenů: Dvě věže (2002) 

Každý díl na mě působil jinak a Dvě Věže nejlépe..svižné tempo, výborně udělaný Glum, skvělá bitva na konci a hlavně Rohan a jeho hudba od Shoreho..NÁDHERA.

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

NÁŘEZ..nic víc zatím říct nedokážu :).

plakát

Jackass 2 (2006) 

I don't know why, but I love it!!..takovej nářez jsem fakt nečekal.Celej film jsem se neuvěřitelně tlemil a při každý scéně mě bolelo celý tělo(hlavně kulky :D..). S velkou natěšeností du do trojky :).

plakát

Avatar (2009) 

Na tenhle nářez jsem šel do kina, aniž bych věděl o čem to je..bylo to poprvé, co jsem měl celý film otevřenou hubu dokořán a hltal každý detail a každou akci.Kdyby mě někdo v kině viděl, myslel by si, že jsem se zasekl.Takovou pecku jsem fakt nečekal..Je až neuvěřitelné, co dokáže počítačová animace.Nejvíce se mi ale na filmu nelíbily efekty, akce, nebo Pandora, ale to, že Avatar přesně vystihuje lidskou touhu po prachách, kvůli kterým dokáží zabíjet nevinné..jinak Cameron zasluhuje můj další obdiv a rozhodně se těším na další 2 díly :).

plakát

Podraz (1973) 

Na tenhle film jsem se ohromně těšil.Už jenom podle hodnocení tady na čsfd jsem si myslel že to bude skvělý film..bohužel jsem se mýlil.., byl FANTASTICKÝ.Režie, herci, scénář, hudba..to vše bylo tak výborné, až jsem tomu nechtěl věřit a k tomu nečekaný podraz..co víc si může člověk přát :).