Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (214)

plakát

Wellmania (2023) (seriál) 

Na Celeste jsem se velmi těšila. Že scenáristé nechají ležet ladem její talent a půjde o až tak nevyužitý potenciál, to jsem netušila. Celeste skvělá, škoda, přeškoda.

plakát

Il Boemo (2022) 

Velmi jsem se těšila na film o Josefu Myslivečkovi a jsem, bohužel, velmi zklamána. Kostýmy jsou krásné, scénicky jsem spokojená, ale mít příběhu se trhá a šmodrchá jak bavlnka z Činy. Skoda. Tak silný příběh a hudba, a tak zahozená příležitost. Doufala jsem v druhého Amadea, marně.

plakát

Ruce v záruce (2022) (TV film) 

Mně se tahle chuťovka líbila. Anna je skvělá. Umí hrát a komediálnost má po rodičích. Roman Zach, zde jako klidná síla a mladý Jan Dlouhý je podobný tatínkovi a kéž by dorostl jeho kvalit. Pohodovka na večer jako dělaná.

plakát

Velryba (2022) 

Dokonalý návod na pomalé sebetrýznění vedoucí ke smrti proložené okamžiky filosofie a práce pro psychoanalytika. Skvělý výkon Brendana Frasera.

plakát

Za vším hledej ženu (2022) 

2 hvezdy za Hanku a za Danu Kolarovou, jinak příběh - nula, humor - nula, Ostrava - pěkně nasnimana. Jeden by nevěřil, že se má film odehrávat prave tam. Mmj. Moc mi chyběl typicky prizvuk. Ten pravým Ostravakum nevymaze ani 20 let v Praze. Kura, tak jak je možné, že tu ani fň.

plakát

Síla psa (2021) 

Herci skvělí, krajina nádherná. Scénář nuda. Neurazí, nenadchne. Ale každý to máme jinak.

plakát

Amonit (2020) 

Film je výborně natočený. Hudba, kamera, scenérie, herecké výkony, dialogový minimalismu. Všechno bylo perfektní. Jen si myslím, že Mary Anning by si zasloužila trochu jiný film. Byla to pozoruhodná žena. Na svou dobu velmi osobitá.

plakát

Pavel Černoch - Enfant terrible? (2020) (TV film) 

Příjemný dokument o našem skvělém operním pěvci. Budu se těšit na další zprávy z operního světa a na další nádherné role pana Černocha.

plakát

Tresty v Čechách - Jan Janeček (2020) (epizoda) 

Docela se mi tenhle počin líbí. Je to nové a zajímavé. Informace Jen si nemůžu zvyknout na nespisovný projev moderátora. Je škoda, že se v pořadu České televize takto přistupuje k našemu rodnému jazyku.

plakát

Vaříme s trávou (2020) (pořad) 

Rozhodně zajímavá show, jak použít kanabis, THC a CBD v kuchyni. Rozhodně si umím představit, že bych zašla do restaurace s některým z těchto menu. Rozhodně je to i o znalostech, jak si připravit jaký výluh, kolik procent čeho bude obsahovat. Některá jídla vypadala fenomenálně.