Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tři kamarádky, tři osudy. Krásná Alex, sympatická Marta a svéhlavá Irena. Tři naprosto jiné příběhy a jiný pohled na život. Přesto je mezi nimi to nejpevnější pouto, které nic nemůže přetrhnout. Ani muž. Každá z nich má sen. Irena touží po vlastním domě a tomu podřizuje vše. Marta touží po moderování v rádiu, ale je lékárnice, která si strašně moc chce povídat s lidmi. A Alex? Ta neprožívá zrovna šťastné období s přítelem. Chtěla by normální vztah s bezva mužským... Jenže se bezhlavě a vášnivě zamiluje do o dost staršího, avšak velice charismatického šéfa velké nadnárodní firmy. Podlehne jeho šarmu, ovšem brzy narazí na jeho tvrdou slupku. V tu chvíli přicházejí na pomoc kamarádky a vymyslí na Alberta past, do které se postupně chytá… ovšem osud si občas se vztahy zahrává a přináší překvapení. Když příběh spěje k happy endu, zasáhne osud... Osobitá vztahová komedie, která nabízí velké herecké příležitosti pro tři skvělé herečky, a také mnoho slovního i situačního humoru. (Bio Illusion)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (94)

necisty 

všechny recenze uživatele

Aby se závěr stal až šíleně překombinovaným, tak musely být první 3/4 naprosto předvídatelné. Proto mě velká část filmu nebavila a přišel mi stejně jako mnoho českých komedií pro tento svět zbytečný. Z žen tu dělají až moc velké trapky. Objevují se tu klišé, které jsem už tolikrát vyčítal. Musím ale uznat, že tentokrát je "smutný úsek" relativně krátký, téměř všichni zúčastnění hrají mimořádně dobře a přátelství třech kamarádek je tu dost věrohodné. ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Miluji tě modře a Probudím se včera mě bavily, takže Šmídmajer se na nějaký čas stal režisérem, kterého se netřeba bát. To už po Případu mrtvého nebožtíka neplatí, a další variaci na téma vošoust Vašut si občas od točení reklam na víno v Lídlu odskočí obskočit nějakou tu hereckou křehulku, je velmi nesnadné zařadit. Díky Tereze Rychlé je to docela zábavné, Kolářové s Adamovskou scenáristka dokázala sepsat poměrně vtipné repliky, jenomže tohle všechno už jsme tolikrát viděli, a postopadesáté ublížená Vagnerová tomu nemá co dobrého přidat. Nejvíc sexy je tu Zuzana Pillmann, což ale asi tvůrci nezamýšleli. Líbil se mi bručák Vyorálka, velmi trapné je vše co souvisí s product placement. ()

Reklama

klukluka odpad!

všechny recenze uživatele

…a já říkám: Za vším hledej prachy. Končím přesně po sedmi minutách a třiceti vteřinách. Za tu dobu jsem si zapamatoval Smart Wings, Apaver, Marshall a teď naposledy se mi Bětka v hraným celovečeráku (!) snažila prodat nějakou elektronickou cigaretu (aktivní PP á la Horst Fuchs). Předpokládám, že už doživotně neodolatelnej Mára bude prznit Haničku, takže o hlavní dějové lince je rozhodnuto a to cigáro nechci. Takže zdar. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Bylo to náročné, ale dal jsem to a jsem teď na sebe právem hrdý. Je možné (vlastně spíše jisté), že bych zase jednou odpadoval, ale jednu pěticípou jsem snímku přiklepl za Ostravu, kterou tvůrci nasnímali v opravdu příznivém světle a z její lepší strany. Silně mě překvapilo, kolik dnes žije v Ostravě Pražáků, já si totiž velmi dobře pamatuji dobu, kdy by se člověk po pozdravu: "Nazdááár!" nedostal ani z nádraží (natož do centra), zároveň ale pamatuji i časy, kdy ostravské panoráma vypadalo jako pohled na Mordor, takže je jasné, že se časy mění. Příběh jako takový stál tradičně za exkrement, dialogy byly příšerné (včetně jejich mnohdy toporné recitace), product placement na diváka útočil od prvních vteřin (a nepolevoval) a ty postavy... Už jsem si zvykl, že jsou muži představováni jen jako bezcitní, nadržení idioti, tentokrát ale dostaly svůj díl i ženy, které z toho vyšly jako labilní, psychotické trosky. No, to jsem se zas nasmál. / Poučení: Pokud si muž myslí, že se okapy lakují, neměl by se bez odborného vedení pouštět do žádných větších akcí. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Ja mám žáner romantických komédií veľmi rád a vždy som rád, keď vznikne nejaká nová. Česká kinematografia je ale výnimočná tým, že vám tento žáner dokáže maximálne znechutiť masovým tlačením filmov, ktorých kvalita je prinajmenšom pochybná a kde vystupuje buď Vagnerová alebo Langmajer. Tento film opäť len fajn ako jednohubka na oddych, ale v zásade céčkový scenár plný klišé a toporného Vašuta. No proste opäť raz film, ktorý podľa mňa nemal ani vzniknúť. 30 % ()

Galerie (29)

Zajímavosti (1)

  • Televizní premiéru na stanici Prima zhlédlo 562 tisíc diváků v kategorii 15+. (rublik05)

Reklama

Reklama