Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný
  • Akční

Recenze (214)

plakát

Amonit (2020) 

Film je výborně natočený. Hudba, kamera, scenérie, herecké výkony, dialogový minimalismu. Všechno bylo perfektní. Jen si myslím, že Mary Anning by si zasloužila trochu jiný film. Byla to pozoruhodná žena. Na svou dobu velmi osobitá.

plakát

3Bobule (2020) 

Vše podstatné bylo řečeno v ostatních komentářích. Za mě - všechny herce mám ráda, ale ten scénář, to je taková velká bída, že to fakt nejde. Škoda.

plakát

Beaux-parents (2019) 

Pohodová komedoška s hromadou fakt blbých náhod :-D.

plakát

All Inclusive (2019) 

Je mi docela líto, že banda kolem Thierryho Lhermitta točí s Fr. Duboscem takové tuposti. A přitom všichni umí být tak skvělí!

plakát

Pokuta (2019) 

Bavila mě každá vteřina :-D.

plakát

Pavel Černoch - Enfant terrible? (2020) (TV film) 

Příjemný dokument o našem skvělém operním pěvci. Budu se těšit na další zprávy z operního světa a na další nádherné role pana Černocha.

plakát

Virtuosos (2020) (pořad) 

Krásný projekt. Mohlo by jich být více. Je tolik talentovaných dětí. Těším se na další díl.

plakát

Vaříme s trávou (2020) (pořad) 

Rozhodně zajímavá show, jak použít kanabis, THC a CBD v kuchyni. Rozhodně si umím představit, že bych zašla do restaurace s některým z těchto menu. Rozhodně je to i o znalostech, jak si připravit jaký výluh, kolik procent čeho bude obsahovat. Některá jídla vypadala fenomenálně.

plakát

Tresty v Čechách - Jan Janeček (2020) (epizoda) 

Docela se mi tenhle počin líbí. Je to nové a zajímavé. Informace Jen si nemůžu zvyknout na nespisovný projev moderátora. Je škoda, že se v pořadu České televize takto přistupuje k našemu rodnému jazyku.