Reklama

Reklama

Černé zrcadlo - Série 3 (2016) (série)


Zkušební verze (S03E02)

(epizoda)
  • Velká Británie Playtest

VOD (1)

Americký cestovatel, který má hluboko do kapsy, se přihlásí na testování revolučního herního systému. Zjistí ale, že zážitky jsou až příliš skutečné. (Netflix)

Recenze (97)

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musim uznat ze fakt skvely napad. Casto pisem ze nieco tak originalne som mimo tohto serialu davno nevidel no a v tomto pripade to plati duplicitne (Inception ale ukazal cestu). Ihned po dopozerani epizody som si vsak povedal, ze z tohto plny pocet nebude. Presiel den a rozlezalo sa mi to. Na tejto epizode mi vadila jedna vec, hlavna postava. Ale ze fakt mi vadil. Cudoval by som sa, keby to ale nie je zamer tvorcov. Ako fanusika hororov ma mrzelo, ze ta hororova linka bola trochu nezvladnuta - to jeho bla bla ma nebavilo. Zaver bol dost smutny, no zahralo sa to na riadnu tragikomediu, asi preto sa nam hrdina nemal pacit. 0,04sek, lol. ()

Ryuuhei 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvod na můj vkus až příliš protahovaný. Než se něco opravdu začalo dít, uběhla polovina dílu jako nic. Každopádně jako případ poněkud odstrašující virtuální reality docela dobře zvládnuté. I když jsem očekával, že půjde o snahu diváka zmást neustálými přeskoky do toho, co „je“, či „není“ realita, nakonec mě vývoj děje dokázal překvapit. Ne tak perfektní díl, ale nezklamal. 70% ()

Reklama

hypnos11 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Testování VR her si přídávám na seznam věcí, bez kterých se klidně obejdu. Další dobrý díl, ale v závěru se vrší jeden konec za druhým a to už působí příliš komplikovaně. Více ve spoileru: Cooper byl tedy celou dobu na jednom místě, neexistuje žádné heslo pro ukončení, vše po bílé místnosti se odehrávalo pouze v jeho mysli. Napodruhé vypnutý telefon ale byla skutečnost, trochu záhada, proč byl na konci zase zapnutý. Každopádně nápad skvělý, jako vždy ()

PeteBuck 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden zo slabších dielov. Hlavný predstaviteľ mi neskutočne liezol na nervy, predstavoval prototyp otravného Amíka, dej nebol najhorší, zaujímavý pohľad na alternatívnu realitu, ale dom hrôzy zasa až taký hrozný nebol a lež sa niečo začalo diať, ubehla pol hodina celkom nudnej zápletky, ktorá ma veľmi nezaujímala, ale asi bola potrebná hlavne k záveru. Tento diel ma nejako extra nebral. ()

stitch7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle jsem doslova protrpěl. A mohlo za to obsazení ještě horší, než v epizodě White Bear. Protože ten TÝPEČEK musel každý třetí SLOVO z nějakýho DŮVODU zařvat. Z epizody si skoro pamatuju jenom jeho hůůůů, hoooooúúúúúúúúúúúúú a naprosto idiotský hláškování. Ani jsem pořádně nevnímal tu finální pointu, jak jsem z toho byl víc a víc vytočenej. Opravdová noční můra. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (14)

  • Veľkolepé sídlo, kde sa nachádza herná spoločnosť, je Englefield House v Berkshire v Anglicku. Tá istá pozostalosť je použitá v niekoľkých ďalších filmoch a televíznych seriáloch, ako napríklad X-Men: Prvá trieda (2011). (Arsenal83)
  • V této epizodě je vidět logo „The White Bear“ z epizody White Bear (2013) jako QR kód na zařízení, které člověka přemisťuje do virtuální reality. (hansel97)

Reklama

Reklama