Reklama

Reklama

Virtuosos

(pořad)
  • Maďarsko Virtuózok V4+ (více)
Trailer

Obsahy(1)

Unikátní mezinárodní talentová hudební show s českou účastí a hvězdnou porotou... Maďarský pořad Virtuosos spojuje formát talentové show s žánrem klasické hudby. Ačkoli toto spojení působí neobvykle, výsledek je překvapivě atraktivní. Proto ve své již šesté řadě představí Virtuosos mladé hudební talenty, tentokrát ze zemí Visegrádské čtyřky a Srbska. V porotě, která ohodnotí jejich interpretační výkony, zasednou výjimečné hudební osobnosti. V porotě finále se pak objeví maestro Plácido Domingo, který nad celým projektem převzal osobní záštitu... Ve své již sedmé řadě představí Virtuosos mladé hudební talenty, tentokrát ze zemí Visegrádské čtyřky a Chorvatska. V porotě, která ohodnotí jejich interpretační výkony, zasednou výjimečné hudební osobnosti. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (6)

progression 

všechny recenze uživatele

Vynikající projekt - soutěžní přehlídka mladých hudebních talentů z 5 zemí se opravdu vydařila. Na rozdíl od obdobných projektů pořádaných komerčními stanicemi, kde se uměle natahoval čas exhibicemi moderátorů i porotců, mezi účastníky byla spousta exotů a TV reklamy tekly proudem a obvykle značně zkrácená vystoupení byla nakonec jen částí okrajovou, zde je tomu přesně naopak. Mladí geniální hudebníci jsou na prvním místě a bez výjimky všechna vystoupení jsou vynikající a nezapomenutelná. Je opravdu moc nesnadné vybírat ty nejlepší. Hodně mne zaujalo, že vesměs všichni soutěžící měli kromě svého nesporného hudebního talentu ještě jiné hodnotné koníčky a aktivity, takže nevyrůstají jen v hudební bublině. A u těch nejmenších bylo vidět, že na úkor svégo geniálního hudebního talentu nepřicházejí o své dětství. Jen mi trošku neseděl hlavní moderátor (i když je to prý ohromná hvězda). Naštěstí mi ho sympatická polská moderátorka a především vynikající hudební výkony všech geniálních mladých virtuosů dostatečně upozadily. ()

Reklama

otík 

všechny recenze uživatele

Takové finále české Superstar jen v oblasti hudebních nástrojů s velkými talenty. Nic víc, nic míň. ()

ibeh

všechny recenze uživatele

Nemohu hodnotit, neboť jsem viděla jenom finále a to jsem si dostatečně vychutnala. Skvělé hudebně talentované děti a mezi porotci Domingo. Co více si přát. Příjemný zážitek. Akorát Gottschalk mi svým zjevem připomněl dávný východoněmecký pořad Ein Kessel Buntes :) ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama