Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (99)

plakát

Pee Mak (2013) 

Crazy komedie s lehce hororovou a romantickou příchutí. Banjong Pisanthanakun dal do kupy všechny žánry svých předchozích filmů. Světe div se.... funguje to velice dobře. [19.4.2013 Bangkok] Tržby (1. týden) - 300 mil. THB (cca 200 mil. Kč)

plakát

Stáhni mě do pekla (2009) 

Memento pro všechny bankéře: "Buďte k cikánům shovívaví, nebo budete mít peklo!"

plakát

Jezero smrti (2008) odpad!

Učitelka, která zabíjí děti? Zvrhlé.

plakát

3:10 Vlak do Yumy (2007) 

Jak hodnotit film, který je velmi dobře zahraný a režírovaný, ale má konec, který je scénáristicky absolutně idiotský? WTF... :-/

plakát

Babel (2006) 

"Výborný" PR pro Maroko.

plakát

Iluzionista (2006) 

Interiéry se natáčely mj. v Malém sále Táborského divadla, tedy na stejných prknech jako pořad "Možná přijde i kouzelník"... jak trefné! Kouzelník přišel (resp. přiletěl) cca po 20 letech až z Hollywoodu :-)

plakát

Ivánku, kamaráde, můžeš mluvit? aneb Tak to mi ho teda vyndej (2005) (divadelní záznam) 

Já teda myslim, že nevim, ale... Myslel jsem si, že to je doslovný přepis odposlechů, ale neni to tak. Základ tam asi bude, ale Čtvrtníček a Lábus dost improvizují (což je poznat i na těch "m..kách ze Slanýho"). Slyšel jsem to ve zvukové podobě z jiného představení a bylo to o dost jiné. Tak mě napadá, aby je ještě pánové Horník a Brabec nežalovali za pomluvu... Vytknul bych tomuto dílku (jak tady už někdo napsal) scénky před a po samotném rozhovoru "Brabec"-"Horník". Soubor Bezdrev byl dobrý (BBV+Major Zeman), zpěv naprosto mizerný (ten "zpěvák" -bez urážky- by se hodil spíš do filmu Od soumraku do úsvitu - jako herec/komparz) - proto "jen" 80 %

plakát

Amerika, jak ji neznáte: Prohřešky proti desateru (2003) 

Co jsou pro Američany lidská práva? Jsou to (z mého pohledu) puritánští volové. Na jednu stranu můžou nosit po ulici pomalu jakoukoliv zbraň, na druhou stranu odsoudějí za předčasnou pohlavní aktivitu kluka, který měl pohlavní styk se sedmnáctiletou holkou, protože v některém ze států je sex povolen až od osmnácti let (pro ně je to sexuální delikt třetího stupně). Myslim, že se tam jednou z té jejich pseudodemokracie p.s.rou!