Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Pohádka

Oblíbené filmy (5)

Moderní Popelka

Moderní Popelka (2004)

Je to pěkný film ale podle mě režisér Mark Rosman nebo scénáristka Alyson Fouse mohli přijít s originálnější verzí a né pořád dokola mít jeden a ten samý příběh o tom jak ona ztratí oba rodiče zůstane jí jenom macecha a dvě nevlastní sestry které ji využívají a taky je tam krásný kluk(princ) který je nejhezčí na škole a ona se do něj zamiluje.Skončí to samozřejmě jako v každém takovémhle příběhu že dívka(popelka) dostanu vše co si kdy přála kluka,vysněnou školu a zbaví se své macechy a sester.Podle mě je to už dost ohraný příběh a proto si myslím že scénáristka mohla mýt více fantazie a napsat to nějak jinak než jak je tento příběh už mnohokrát natočený.Co na tom filmu bylo plus byli herci podle mě se jim tento výběr povedl jelikož se k sobě hodili jak Hilary Duff s Chadem Michaelem Murrayem tak tři namyšlené kamarádky Julie Gonzalo a její poskoci.

Dopisy pro Julii

Dopisy pro Julii (2010)

Myslím že to byl úžasný film. Moc se mi líbil a hlavně Christopher Egan ten byl no prostě k sežrání. Nebo snad ne?? Ale nejen herci ale taky film byl velmi dobře udělaný .Obsazení bylo parádní jak už sem říkala a Amanda Seyfried opět ukázala svoje nadání pro hraní je vážně dobrá. A myslím že psát dopisy na zeď je vážně parádní a ještě když vám potom přijde dopis.... podle mě je to úžasný pocit když víte že se o vás někdo zajímá a chce vám pomoct=)

Varieté

Varieté (2010)

Já teda nevim Tome Hardy ale mě přijde Varieté jako dokonalý film. Každý má jiný vkus ale nazvat ho hloupoučkým mi přijde až moc kruté. Samozřejmě jako na každém filmu se tam najde pár chyb např. když má zpívat jako by na živo ale je tam vidět že je to playbag a pár dalších ale tak vždycky tam nějaká je. Obsazení je taky dobrý a jak si řek Cher a Aguilera by určitě nešli hrát do nějakého filmu který nebude mít ohlas u lidí. Tak že si myslím že Varieté je vážně dobrý a už jenom ten nápad s něčím takovým jako je klub který by polovina lidí označila jako ,,bordel" ale při tom je to klub kde se najde spousty talentovaných lidí to už si zaslouží aspoň potlesk nebo poklonu.

Bídníci

Bídníci (2012)

WOW. Je to dokonalej muzikál s dokonalým obsazením. Mohla bych na to koukat furt dokola a stejně bych byla v tranzu a se slzami v očích. Ten kdo to zfilmoval je borec. Netušim co bych řekla herci byli prostě dokonalý ať Anne Hathaway kterou sem poprvé slyšela takhle zpívat nebo Hugh Jackman a Russell Crowe jejich výkon byl dokonalej neskutečně tyhle dva herci překvapili. No a další heri který sem viděla úplně poprvé ale zaujali na první pohled hlavně Aaron Tveit je prostě úžasnej, řeknu to takhle jít kolem mě tak po něm skočím =D no a a pak samozřejmě Eddie Redmayne taky je to slaďouš =D pak známé herečky jako je Helena Bonham Carter a Amanda Seyfried který jsou boží herečky ale překvapila i Samantha Barks. Prostě a jednoduše je to DOKONALEJ MUZIKÁL, mohla bych na něj koukat furt. =) Určitě všem doporučuji.