Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný
  • Drama

Recenze (35)

plakát

Salamandr (2012) (seriál) 

Opravdu dobrá kriminálka. Když jsem si všiml, že na dvojce jde něco z Belgie, dost mě to zaujalo a řekl jsrem si, že to tedy zkusím...začátek super, vyloupení banky dost slušný. Pak se tam objevil ten děda a hned v posteli s hezkou ženskou. Trochu zvláštní polda, ten že by vydržel 12 dílů??? No, nejen vydržel, proplul jimi se slušnou grácií. Vůbec lze říci, že herecké výkony jsou velmi dobré - Jonkhere, Percigal, Wolfs...Jen dějová linka, která se odehrávala ve 2. světové, byla dost rozvleklá. Osobně bych ji zkrátil a zařadil o něco později...ale to je jen malá kaňka, celkový dojem mi to rozhodně nekazí. Co na závěr? Většina kriminálek ze zemí, kde s nimi mají zkušenosti, se můžou jít klouzat.

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

JE to prostě a jednoduše něco úžasného...já totiž nemůžu najít ani jeden, jediný nedostatek. Herci jsou geniální, ať už jsou to Sherlock s Watsonem, Lestrade či Mycroft. A to se musím přiznat, že jsem na tento seriál původně shlížel dost svrchu, protože jednoduše nejsem příznivec "převádění historie do současnosti". Ale to už stačí, víc slov to nepotřebuje, stejně jsem už řekl až moc.

plakát

Ve stínu (2012) 

Bezpochyby jeden z nejlepších českých filmů poslední doby! Herecké obsazení, ať už se bavíme o bombastickém Ivanu Trojanovi, odpudivém Taclíkovi, prohnilém Štěpničkovi nebo hostu Kochovi, prostě nemá slabinu a jsou to především oni, na kterých film stojí.

plakát

Stůj, nebo se netrefím! (1997) 

No, pár vtípků tam bylo, celkově příjemná pohodovka. Myslím si ale, že z toho šlo vytřískat daleko víc...

plakát

Muž a stín (2007) (TV film) 

Příjemná detektivka. Koketoval jsem se čtyřkou, ale ten závěr (proč ho to auto sakra přejelo, to mě fakt nasralo) rozhodl o hvězdičku snížit. Nejlepší postavou je podle mě skvělý Langmajerův novinář.

plakát

Edith Piaf (2007) 

Rozporuplné pocity, mám to za tři. Film mě totiž neoslovil tak, jak jsem čekal, přišel mi poměrně chaotický a zdlouhavý. Největší klad? Jednoznačně bezkonkureční Marion Cotillard.

plakát

Labyrint lží (2008) 

Něco tomu schází...možná něco nečekaného, více energie nebo...no ale za čtyři to je úplně v pohodě. A co si z toho vzít, co si člověk bude pamatovat nejlépe? Přece geniálně pojatého Haniho-Salaama, jeho postava je totiž dokonalá.

plakát

Kmotr (1972) 

Jak už bylo řečeno, všechno už bylo řečeno...není co dodat!

plakát

Loupež po italsku (2003) 

Myslel jsem, že Dannyho parťáky to nepřekoná, no a vida...5* jen to střihne... je to totiž na minimálně stejné úrovni a navíc má tenhle film k dobru ještě Charlize, která je pro mě prostě a jednoduše příjemnější než Julia Roberts.

plakát

Sráči (2011) (TV film) 

Velmi, ale velmi příjemné překvapení...možná bych zvolil jiné herecké obsazení, které by mohlo z filmu vyždímat ještě víc, ale i takhle je to slušnej nářez a příjemný zabití jinak poměrně nudného večera...a já tomu dám ty 4*.