Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (350)

plakát

V exekuci (2023) (seriál) 

Potencionálně zajímavý dokument, který podkopává šílená strojenost. Zejména tedy škrobené rozhovory Hábla se Štruncovou (na kterou je mimochodem nejdůležitější před každou misí plácnutout šílenou paruku aby ji někdo… nepoznal? Vždyť ji nezná prakticky ani Google). Autentického je zde bohužel dost málo a často se za každou cenu dělá z dlužníků svaté chudáky a ze všech ostatních nenasytné stvůry. Vedle absence autentičnost tak postrádám alespoň základní snahu o objektivnost.

plakát

Chirurgové - Znamení doby (2021) (epizoda) odpad!

Prvoplánový propagandistický zblinec, který ničí mé oblíbené postavy… ach jo.

plakát

Příběh služebnice - Přejezd (2021) (epizoda) 

Už je to prostě příliš debilní. /Spoiler alert/ Skupinu největších “teroristek” hlídá při převozu v odemčeným autě jen bába s obuškem a idiot s neposedným měchýřem. Proč, ptáte se? No přece aby se mohly holky dementně rozplesknout o vlak v rádoby emotivním finále epizody. Podobných lobotomických situací je díl plný, navíc se celý seriál nikam neposouvá a neustálý kruh chytání a útěků nesmrtelné June mě už vyloženě nebaví :/.

plakát

Experiment 21 (2020) (pořad) 

Tak tohle ne... po rubanici I am fighter, kterou jsem si překvapivě dost užil, servíruje COOL srajdu, do které se podle očekávání přihlásila vyloženě parta dem*ntů. Umělý cecky Daisy Lee jsou sice celkem fajn, ale holka jinak nedá dohromady souvětí... no a i ty cecky se okoukaji během jediného dílu. Ponechávám bez hodnocení a zapomínám, že něco takového vůbec existuje

plakát

Oscar 2020 (2020) (pořad) 

Nemůžu si pomoci, ale letos jsem se hrozně nudil. Otázka, jak velký podíl na tom má fakt, že jsem nesehnal původní verzi a musel se trápit u simultánně překládaného záznamů ČT Art...

plakát

Po hlavě - Švédská trojka (2020) (epizoda) odpad!

Rozhodně to není vtipné, bohužel ani trapně vtipné, pouze bizarně trapné. První díl působí jak z dílny studentů filmařiny bez špetky talentu či vkusu. Perfektní lajdáky Mottlové to vážně nespasí.

plakát

Zrádci - Ze života pozůstalých (2020) (epizoda) 

Škoda, že ani Zrádci nezvládají policejní hodnosti... podporučice v uniformě kapitánky? No a na vypnutém VR se hraje vážně mizerně. Zbytečné chyby v hodně provedeném dílku...

plakát

Alita: Bojový Anděl (2019) 

Scénář je místy vyloženě otřesný, ale akce, vizuál a Alita samotná to prostě na tu čtvrtou hvězdu dokopali. Jen se mi nechce věřit, že by Cameron postavám napsal místy tak ubohé repliky, ve kterých klišé střídá klišé... Guilty pleasure jak vyšitý.

plakát

Hra o trůny - Poslední ze Starků (2019) (epizoda) 

Přiznám se, že tohle už nechápu. Minulý díl byl místy hloupý a určitou kritiku si zasloužil, ale máchat 4. v modrých číslech? To fakt ne... jako by někteří nedokázali kousnout, že se nám to vyvíjí jiank, než si vysnili.

plakát

Hra o trůny - Rytíř Sedmi království (2019) (epizoda) 

Parádní atmosféra a poslední klid před bouří, kterého se v rámci seriálu dočkáme. Tlučhuba, ultimatní kinematografický pozér a rádoby horový znalec (pevně doufám, že jde jen o nadsázku) Psychor si může mlet co chce... chtěl bych mít tolik času na sledování "odpadní" tvorby jako on :).