Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (350)

plakát

Death Note - Zápisník smrti - Zataženo (2006) (epizoda) 

Úplný závěr dílu byl famózní. Se zbytkem už to bohužel tak slavné není... scénář Death Notu je mnohdy geniální, jindy zase překombinovaný, nereálný a zbytečně natažený. Škoda... ale jede se dál!

plakát

Noční směna (2016) 

Dost mne překvapilo, že se tenhle kousek dostal i na CSFD. Dohrál jsem na PS4 pětkrát a upřímně, první dohrání mě bavilo vlastně nejmíň. Late Shift je slušně fungující interaktivní film, kde rozhodnutí hrají tu menší, tu větší roli. Někde od poloviny se už začíná příběh slušně tříštit. Upřímně, šlo by na tomhle kousku ještě hodně zamakat a třeba takovou Haruku Abe rozhodně nelze označit za dobrou herečku (vlastně ani průměrnou). Vzhledem k tomu, že celá věc obstojně šlape a formát skutečného hraného interaktivního filmu realizuje relativně úspěšně, přihazuji čtvrtou hvězdu. Bez prvku interaktivity by však snímek dosáhl sotva na tři.

plakát

Zpátky do školy - Současná americká drůbež (2010) (epizoda) 

Zatím nejhorší díl, snad nezačala docházet nápady... Přílišné odklonění od klasického formátu, kdy se najednou všechny postavy začali chovat jinak, než po celou dobu seriálu. Takhle ne!

plakát

Vánoční Kameňák (2015) odpad!

Rád bych věřil, že se každý, kdo se na tomto projektu podílel, alespoň na chvíli zastyděl. Soudnost je bohužel vlastnost, kterou mnozí naprosto postrádají.

plakát

Rick a Morty (2013) (seriál) 

Futurama na tripu. Co díl, to naprosto nevšední zážitek, který se často i konceptuálně naprosto liší i jeden od druhého. Rick and Morty dokázal všechny (prozatím) tři série neustále překvapovat. Věci, které jinde neuvidíte... přistupte blíže, dámy a pánové, pan Kadiprdelka a přátelé vás spolehlivě rozsekají.

plakát

Iron Fist (2017) (seriál) 

Ze čtveřice sólovek hrdinů z The Defenders je Iron Fist suverénně nejslabší. Za to divák vděčí zejména Finnu Jonesovi a jeho příšernému ztvárnění hlavního hrdiny (whitewashing úplně stranou). Je sice pravda, že scénáristé cpou Dannymu Randovi do úst hrozná hovna, ale ve Finnově podání se z nich teprve stává ta pravá sračka. Iron Fist nemá špatnou omáčku okolo a nepostrádá některé slušné momenty, když je však hlavní hrdina spíše Wooden Dick než Iron Fist, vychází nám ještě celkem slabý průměr.