Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (74)

plakát

Captain America: Občanská válka (2016) 

Asi jsem od filmu čekal víc, než jsem nakonec dostal. Nevím jestli je chyba ve mě nebo ve filmech, na které chodím do kina, ale za poslední rok jsem vždycky odcházel z kina nasranej. Naposledy veleúspěšnej deadpool, kterej mě sral svým trapnym humorem, kterej mu zbytek světa sežral. Ani StarWars mě neoslnily, snad Osm hrozných, ale na ty sem v kině nebyl. Jediný co dodám závěrem je at si MARVEL strčí svoje filmy do prdele, protože stojej za starou bačkoru.

plakát

Deadpool (2016) 

Sprostými slovy a sexistickými narážkami se zde opravdu nešetří. Přišlo mi to jako komerční "sračka", která bude bezduchou a prázdnou společností obdivována. Rozhodně tomu chybí srdce, ale to dneska už nikoho nezajímá.

plakát

Osm hrozných (2015) 

Je to opravdu Tarantinův film? Přesně tohle mě napadlo, když jsem se po hodině sledování a neustálého čekání, že se konečně stane. Pak to přijde, legendární hlášky a mimika postav vás, pokud jste Tarantinův fanoušek, dostane.

plakát

Arn (2007) 

Jediné, co mi na filmu chybělo, byla epická masová bitva, kterou vždy u středověkých filmů očekávám.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

V celém filmu byla pouze jediná zápletka, kterou jsem si netroufl odhadnout dopředu se sto procentní jistotou. Ostatní bylo už od začátku jasné a divák mohl s jistotou předurčit konec. Spousta laciných vtípků, které film spíše posouvají dolů a velkou spoustu zábavy nepřinesly. O vykrádání předchozích epizod raději ani nemluvím.. Za mě zklamání, které těží z kultu hvězdných válek jako takových.

plakát

Rychle a zběsile 7 (2015) 

Možná jsem si během filmu zastesknul, že už to není jenom o rychlých autech a závodění. Akce tam bylo na můj vkus až moc, ale bitva mezi Hobbsem a Deckardem byla zábavná. No a závěrečná scéna byla opravdu silná, možná mi trochu zvlhlo oko.

plakát

Mrazík (1964) 

Poněkud okoukaná klasika českých Vánoc.

plakát

Kriminálka Miami (2002) (seriál) 

Všechny CSI mě neurazí ani nezaujmou.