Reklama

Reklama

The Big Bang Theory: Unaired Pilot

(TV film)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Pilotní díl k populárnímu sitcomu The Big Bang Theory. Leonard a Sheldon potkají dívku Katie, která zůstala bez domova poté, co se rozešla se svým přítelem. Leonard ji, přes Sheldonovy námitky, pozve k sobě na večeři. Katie je drsná a sarkastická, ale změní se, když zjistí, že od ní Leonard se Sheldonem nechtějí nic na oplátku. Nakonec se u nich rozhodne na chvíli zůstat. (TwoFace)

(více)

Recenze (74)

Coleator 

všechny recenze uživatele

Buďme rádi, že tahle verze nakonec zůstala jenom Unaired, protože v té finální verzi je všechno posunuto o několik úrovní výš. Objevuje se zde docela dost vtipů známých z vysílané verze, ale často použitých v trochu jiných situacích - např. Sheldon má svoje místo v restauraci, nikoliv u nich v bytě (který tady mimochodem vypadá dost hrozně), ale důvody proč si vybral tohle místo jsou v podstatě totožné. Mimochodem v této verzi se Sheldon nevyhýbá holkám (preferuje ty s větším pozadím), dokonce se i vyspal s Leslie (v tomto díle pod jménem Gilda)... ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se tohoto pilotu zdráhal, ale zvědavost nakonec byla silnější... No, Leonard standartně skvělý, Katie naprosto příšerná, Gilda poměrně ucházející, i když v klasické TBBT by asi nefungovala (jak Penny, tak Leslie jsou mnohem, mnohem lepší) a hlavně sexuálně zkušený Sheldon, který jede po holkách s velkejma zadkama a je vlastně tak trochu úchyl... Řešila se masturbace, já místo toho řešil, že nápad s oblíbenm Sheldonovým místem, ale tentokrát v restauraci, je velice zajímavá obměna, a také to, že jak byt, tak dům kluků jsou naprosto šeredné odpornosti, ve kterých je akorát bordel.. A ten konec, bože. Celkově je to méně vtipné, méně záživné a mnohem více trapnější, takhle by to určitě nefungovalo. Navíc obrazová kvalita není úplně nejlepší, což je ale na mnoha místech dobře, protože naštěstí není nic vidět. Díkybohu, že to dopadlo, jak to dopadlo, protože tohle nejen že by zrušili, ale nevydržel bych se na to dívat ani já, Nicméně, i když mi tenhle "Sheldon" neseděl, Jimovi Parsonsovi to šlo skvěle už tady, párkrát jsem se zasmál a to, co se nakonec dostalo i do normální Teorie fungovalo i tady, takže 55%. Negativa hodnotit nebudu, Katie a příběh poznáte sami... ()

Reklama

higuain 

všechny recenze uživatele

Díky bohu, že to takhle nedostalo zelenou. Na tomto neodvysílaném pilotu byla nejzajímavější degradovaná verze Sheldona, jenž zde ještě nefiguruje jako ryzí asexuál a pak nerd-holka Gilda, která dalece předčila otravnou a nehezkou Katie, jenž vedle ní a natožpak vedle její budoucí náhražky Penny, působí jako nepovedený castingový vtip. Jinak je to jen trochu předupravená verze oficiálního prvního dílu. ()

Céčko 

všechny recenze uživatele

"This is not one of those stories that starts with inviting a strange chick in and then has you waking up in the bathtub missing a kidney." "And you have no trepidation about doing this." "You heard her. It's going to be fine." "She didn't say it was going to be fine. She said we could keep our kidneys." ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Aneb jak maličkosti dokáží změnit výsledek do velké míry, například hudba při předělech scén je jednoduše otřesná, ne však tolik, jako dvojice postav ženských, které jsou nebetyčně debilně napsané a obzvlášť předchůdkyně Penny je děshrůzná a za celý pilot má vepsanej jedinej dobrej vtip, druhé postavě taky pomohlo rozdělení do postav Raje a Howarda (mnozí zmiňují Leslie, ale tam je onspirace z pilotu menší, než u oněch dvou). Vůbec se nedivím tvůrcům, že v seriálu se tak dlouho vyhýbali plnohodnotným ženským postavám. Jedna z ukázek, jak lze k dobrému změnit pilot ve výtečný seriál, díky ta ty změny. ()

Zajímavosti (7)

  • Sheldon (Jim Parsons) udělá vulkánský pozdrav ze Star Treku (od r. 1966), ale udělá ho špatně. Správně by palec měl být od ukazováčku oddělený. Pozdrav jinak znamená „žij dlouho a blaze“. (SONY_)
  • Mnoho vtipů z tohoto neodvysílaného pilotu se objevilo v 1. a 2. sérii navazujícího seriálu. (filmsim)
  • Pilotní díl se od dalších dílů seriálu značně liší. Howard (Simon Helberg), Rajesh (Kunal Nayyar) a Penny (Kaley Cuoco) se vůbec neobjevují, hlavní ženskou roli přebírá Katie (Amanda Walsh) a Sheldon (Jim Parsons) není asexuál. (TwoFace)

Reklama

Reklama