Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Dobrodružný

Recenze (124)

plakát

Apokalypsa (1979) 

Moc dlouhý film na tak málo faktů, které na mě při sledování dolehli. O hodinu méně, bez konce plného keců, byl by to příjemný válečný film. A právě hlavně konec zkazil dojem z celé té válečné vřavy a hrůz z Vietnamu.

plakát

Armageddon (1998) 

Wow... Takhle by měl vypadat opravdový film. Ty dějové úseky do sebe krásně zapadaly. Herci světových kvalit. Ale hlavně příběh je absolutně nepřekonatelný. Nejlepší katastrofický film. Lépe to snad natočit už nešlo - 5*.

plakát

Bastardi (2010) 

Otřesné. Film jsem tak dlouho sháněl, když jsem se dočkal, byla to tragédie. Všechny zajímavé chvilky jsou v podstatě už v traileru. 1* za to, že jsou i horší filmy!

plakát

Bengálský tygr (2010) 

Pěkně se na to koukalo, Briana Evigan zkušeně zvládla svou roli. Horor? Ani ne! Ale to filmu až tak nevadilo. Spíš už ten scénář je taková hloupoučkost. Mohlo být hůř:)

plakát

Bláznivá, zatracená láska (2011) 

Po dlouhé době komedie, která dokáže zaujmout jak dějem, tak vtipem, a není přitom stupidní. V tomto případě se přidala skvělá hudba a herci, a vznikl dokonalý odpočinkový film, který nesmírně baví.

plakát

Blbec k večeři (2010) 

Já bych tento film viděl spíše na romantickou komedii, ikdyž těch míst, kde se zasmějete není až tak moc. Nicméně dokoukal jsem, tak to není nic tak strašného. Steve Carell zahrál blbce jak se patří:)

plakát

Být dýdžej (2011) (TV film) 

Ono je to velice pěkné, ale ne každému musel sednout styl, kterým je tento dokument natočen. Spíše jsou to sestříhané a promíchané rozhovory různých DJ's. Jelikož jsem undergroundový typ, mě se to líbilo.

plakát

Call of Duty: Operation Kingfish (2011) 

Neuvěřitelně krásným způsobem natočený kraťas. Vždyť ty záběry museli stát víc než u lecjakých normálních filmů. Když se k tomu všemu přidá, že to je obyčejný fan-movie, tak si nižší počet hvězd rozhodně nezaslouží.

plakát

Cesta (2009) 

Taková cesta o ničem. Není tam prostor na vytvoření vztahu s postavami a všechny zajímavější scény jsou v podstatě už v traileru. Na konci nebyla ani žádná pointa, která by tomu dávala aspoň nějaký význam. Ale zase jsem se ani nějak moc nenudil, avšak na doporučení to není.

plakát

Con Air (1997) 

Plno klišé, ale energie z tohoto filmu jenom srší :)