Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (619)

plakát

Austrálie (2008) 

První část filmu je taková dobrodružná komedie, druhá je zase válečné romantické drama. Hugh Jackman i Nicole Kidman to zahráli skvěle a hodně mě překvapilo, že v tomhle 2,5 hodinovém snímku chvilku nebyl vůbec prostor pro nudu, také proto dávám 5 hvězdiček. Příběh mě hodně zaujal. Vždycky jsem si myslela, že Austrálie je jedna velká krásná zelená země, teď mám ovšem dojem, že to ale jedna velká vyprahlá země, což asi nebyl režisérův účel. :)

plakát

Baby Máma (2008) 

Pěkná oddychovka, nic víc od toho nečekejte.

plakát

Bobule (2008) 

Na tenhle film jsem slyšela spoustu chvály a to byl možná ten problém - čekala jsem trochu víc. Přesto musím říct, že na český film je to příjemná komedie a dá se na ni podívat víckrát.

plakát

Bolt - pes pro každý případ (2008) 

Zezačátku jsem se bála, že to bude animák určený jenom dětem, ale jakmile se na scéně objevil roztomilý drzý a bojovný křeček, všechno se změnilo. Padaly skvělé hlášky, se zvířátky si tvůrci opravdu vyhráli - nevím, jestli byl roztomilejší pes, kočka nebo křeček. Příběh taky patří mezi ty originálnější, takže nudit se zaručeně nebudete.

plakát

Bratři z donucení (2008) 

Celý film je pěkná pakárna, ale na to už jsme u Willa Ferrella zvyklí. Otázkou je jenom, jestli někdy taky natočí něco "normálního".

plakát

Camille (2008) 

Tento film byl ve všech ohledech neskutečný. Někdo to může brát jako absurdní, za vlasy přitaženou kravinu, já jsem v tom ale viděla jistou poezii, která vykouzlila pěkný romantický snímek (ač to tak zezačátku rozhodně nevypadá) a z poslední scény mě úplně mrazilo v zádech...

plakát

Cesta do středu Země (2008) 

Pěkný rodinný film určený na nedělní odpoledne. Cesta do středu Země byla zábavná, dobrodružná, snad i trochu akční. Co se mi ale už zdálo moc byl ten dinosaurus jako vystřižený z Jurského parku. Nutno uznat, že vypadal jako skutečný, ale zdálo se mi to už moc překombinované. Jako celek film ale rozhodně nenudil, pěkná oddychovna.

plakát

Cesta na Měsíc 3D (2008) 

Nebýt 3D zpracování, příběh by byl docela nuda. Strašně málo vtípků, animace žádná sláva. Takhle můžu dát aspoň 2 hvězdičky, protože to byl můj první trojrozměrný film.

plakát

Česká RAPublika (2008) 

Taková mozajka, která se snaží nám obyčejným lidem ukázat svět českých raperů. Musím říct, že některé scény byly opravdu zajímavé, jiné zase opravdu zábavné. Nečekejte ale žádný ucelený film, jsou to jenom jednotlivé střípky zasané do deseti kapitol. Takže když to nebudu vnímat jako celek, ale jako jednotlivé "klipy", tak musím dát za 4, protože mě chlapci často velmi pobavili.

plakát

Čivava z Beverly Hills (2008) 

Film byl sice určen dospělým, ale nevím, jak těm by se mohl líbit... Zvířátka se určitě více líbily dětem a taky humor a některé opravdu do krajnosti (absurdnosti, trapnosti) dovedené scény dospělého určitě odradí. Celkově bych řekla, že děti do 10 let to určitě nadchne, ty větší už vás s tím pošlou do háje.