Reklama

Reklama

Život superpsa Bolta je plný dobrodružství, nebezpečí a nástrah – přinejmenším tehdy, pokud běží kamery. Když se hrdina hollywoodského hitového televizního seriálu souhrou náhod ocitne ve studiu v New Yorku, začne se Boltovo dosud největší dobrodružství – cesta napříč skutečnou Amerikou za jeho majitelkou a hereckou kolegyní Penny. Vyzbrojen pouze iluzemi o tom, že jeho fantastické dovednosti a schopnosti jsou skutečné, a dvěma bizarními společníky – apatickou toulavou kočkou Mickou a křečkem s televizní závislostí, Bivoj – Bolt zjišťuje, že k tomu, aby se stal hrdinou, nepotřebuje superschopnosti. (HBO GO)

(více)

Videa (8)

Trailer 3

Recenze (631)

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Křeček Rhino by ode mě dostal okamžitě oscara za nej herecký výkon v animovaném filmu. Možná je na zvážení zda-li by se neměly začít udělovat. Ještě teď sem na prášky když si vzpomenu na jeho nezapomenutelnou hlášku " Všechen můj trénink mě připravil na tuto chvíli. Umři! " Po zvážení pořadí nej animák 2008 : 1. Bolt, 2. Wall-E, 3. Madagascar 2, 4. Kung fu Panda. Ale ani jeden více méně nevyčnívá. ()

Smok 

všechny recenze uživatele

Bolt je kríženec čistokrvnej zábavy a overených animačných a dramatických postupov, ktoré na diváka platia už desaťročia s rodokmeňom siahajúcim až k Mickeymu Mousovi. Skvele ho dopĺňajú parťáci v podobe čiernej túlavej mačky a megahrdinského škrečka až som niekedy mal pocit, že Bolta skvelými hláškami zatieňujú. Dojímavý príbeh zase nenechá suché jedno detské oko. Takto sa to robí, páni. ()

Reklama

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Otázka: Kdy lidé přestanou všechny animáky srovnávat s tím, co dělá Pixar? Odpověď: Až bude víc tak kvalitních filmů pro všechny, jako je právě Bolt. Chytrý, svižný a vtipný snímek se sympatickými zvířecími hrdiny (Bolt je sice super, ale ironická kočka, debilní holubi a křeček - maniak nejsou taky vůbec marní), začátkem perfektně si střílejícím z akční filmové i seriálové tvorby všeho druhu, s něčím pro nejmenší diváky a s pomrkáváním na diváky dospělé... Morální ponaučení na konci samozřejmě nechybí, ale je podáno tak nenásilně (žádné slzy ani dlouhá objetí), že urazit nemůže. K tomu skvělá Powellova hudba, povedený dabing (Travolta je Travolta)... Čtyři čisté. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Při sledování jsem si připadal neuvěřitelně trapně. Nevím, zda za to mohlo to psychedelický morče, které se neustále koulelo v zorbing kouli nebo to bylo tím primitivním humorem, prostě jsem si připadal jako klient z Bohnic. Vytuněný začátek s atmosférou blocbusterů by Bay sice bylo příjemným osvěžením (na animák rozhodně), ale už jen tím, že hlavní postavou je zakomplexovanej pes, který nemá ponětí, že je herec a že opravdu, ale opravdu nemá schopnosti hodné Supermana, je na hlavu. Pro děti rozhodně, ale pro mě, jakožto otrlý dřevo, utrpení. ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Prvních 10 minut je úžasnejch, pak se rozjede zápletka a s tim jsem se musel chvíli srovnávat.. Je to docela zábava a ačkoliv je tu pár povedenejch scén, tak mě to moc nevzalo. Celá premisa filmu je prostě divná a vrchol ilogična je moment, kdy na scénu vstoupí Bolt číslo 2.. To už nic nedává smysl. No ale děti (kterým jsou logické chyby ukradené) si k mému hodnocení můžou klidně přidat hvězdičku i dvě. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (14)

Související novinky

OSCARY – výsledky

OSCARY – výsledky

23.02.2009

Snad jen jednoho většího překvapení jsme se dočkali při vyhlašování Oscarů za rok 2008 v hlavních kategoriích: nejlepším hercem v hlavní roli se nestal Mickey Rourke za Wrestlera, ale Sean Penn za… (více)

Zlaté glóby 2009

Zlaté glóby 2009

12.01.2009

Slavnostní ceremoniál vyhlášení a předávání Zlatých glóbů pořádaný Asociací hollywoodských zahraničních novinářů je za námi a na nás je, abychom si to zrekapitovali. V oblasti filmu se stal jasným… (více)

Zlaté glóby 2009 – nominace

Zlaté glóby 2009 – nominace

12.12.2008

Ti, pro které je vyhlašování prestižních cen Asociace hollywoodských zahraničních novinářů svátkem, se přiblížili k očekávanému večeru mílovým krokem. Včera totiž Asociace vyhlásila nominace za rok… (více)

Pottera nahradí emo upíři

Pottera nahradí emo upíři

19.08.2008

Brečící fanoušci bradavických studentů už vědí, že Prince dvojí krve se letos nedočkají. Studio Warner Bros. z ne zcela pochopitelných důvodů přesunulo premiéru šesté potterovky (určitě jste si už… (více)

Reklama

Reklama