Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Interstellar

Interstellar (2014)

Pro mě to nebyl film roku, ale NEJLEPŠÍ FILM co jsem letos viděl (prozatím)!!! Nejde to popsat slovy, jak jsem se cítil v kině, při jeho promítání, ale byl to tak nepředstavitelný kinematografický zážitek, že na tento snímek od toho klučiny Nolana musím prostě ZNOVU!!!! Kdyby šlo dát víc jak 5 hvězd, tak dám 10!!!

Tiché místo

Tiché místo (2018)

Lituji že jsem nešel do kina.... Nebudu nijak spoilerovat, ale Tiché místo řadím mezi mé TOP 10 filmy! Tohle byla totiž jízda vážení a John Krasinski si získal místo u mých oblíbených herců, Emily u hereček samozřejmě je, Johna jsem ale teprve poznával... Ovšem tímto snímkem si mne získal už i tím, že byl jako režisér! Klobouk dolu opravdu!!! A hudba? Kdo viděl Sicaria nemůže ani na vteřinu litovat! Jasných 5 hvězdiček nekompromisně!!!

Nic nás nerozdělí

Nic nás nerozdělí (2012)

Ano šel jsem na to do kina a to na dramata moc nechodim! U tohodle jsem nelitoval, jen jsem od poloviny brečel asi mne ten film hodně ovlivnil, i když tam byly malé nesrovnalosti, tak bych Nic nás nerozdělí zařadil mezi mé TOP filmy a klidně ho zařadil do nejlepších v žebříčku ČSFD a vyřadil nějaké ty rádoby "dobré" filmy! Kouknu se na to znova až bude dobrá kvalita, znova si pobrečím a znova budu žasnout! A jak některé trailery připravují nebo spíše chválí film, že je ohromující, velkolepý, úžasný, vynikající herecké výkony a bla bla bla... Tak tohle přesně říkám o tomto dramatu podle skutečné události. Děkuji za tyto filmy, když se nijak nezprzní ;-)

Bohemian Rhapsody

Bohemian Rhapsody (2018)

Easy come, Easy go, will you let me go Bismillah! We will not let you go-let me go. No, no, no, no, no, no, no Mamma mia, mamma mia, mamma mia let me go :-)... Takhle bych mohl psát více textů, ale napsal jsem část právě i z názvu filmu Bohemian Rhapsody. Předem musim říct kvalitní snímek, velice kvalitní! Jednoznačně film roku (Tiché místo je horor, ale drží si krásné druhé), troufám si říct velice kvalitní a pro mě asi i film ro(c)ku roků :-)... Tolikrát husina za film je neskutečné, tolikrát slzy, ale i smích a ta hudba! Ta hudba :-)... Freddie Mercury (Farrokh Bulsara), byl a v podstatě i je neskutečnej, nezdá se vám někdy, že když slyšíte písničku od Queen jakoby, tam byl Freddie s námi a my tancovali na parketu díky němu? A výběr herců, úplně na jedničku! Moje mamka Queen zbožňuje, taťka zase Pink Floyd (oba samozřejmě poslouchají to i to) obě kapely miluju a jsem rád, že rodiče věděli a ví co poslouchat, takže All we hear is Radio Gaga, radio goo goo, radio blah blah :-)...

Jurský park

Jurský park (1993)

Já ty přerostlý ještěrky (i ty mrňavý) zbožňuju. Když jsou i dobře digitálně zpracované, to je panečku podívaná! Díky bohu, že bude 4! Budu se zas těšit jak malej kluk! A příběh? No ten byl celkem dobrý, ale od začátku bylo jasné, že Sam Neil si děti zamiluje!

Le Mans '66

Le Mans '66 (2019)

Bez debat nejlepší film roku 2019!!! To vrnění motoru a ty auta, ty AUTA! Dost k rozvášnění! Herecké duo BAMON si to tak s přehledem dávalo! Ten vztah byl tak krásný a celý příběh! U filmu se vlastně vůbec nenudíte a vy víte že se vám líbí, u nějakých scén se potutelně usmíváte a přejete si tam být taky! Pro jednou zase bude těžký výběr na Oscary: to máme Phoenixe, Balea, Damona. Jako tady by byli Oscary fakt zaslouženě! No z kina jsem odcházel nadšen a byl šťastný jako trám :-)

Rivalové

Rivalové (2013)

Skvělé obsazení, skvělé herecké výkony, skvělá kamera, skvělá hudba (jak jinak Zimmer co by se dalo čekat ;-) ), skvělý scénář, skvělý film. Nemám proti němu vůbec nic :-) ;-). Rone jen tak dál, stále přepkvapuješ

Blade Runner 2049

Blade Runner 2049 (2017)

Parádní, takhle vtáhnout do děje. Z hudby mi běžela husina, takhle dlouhá stopáž mi vůbec nevadila, ba naopak, klidně i delší, fakticky jsem do toho byl neskutečně zažranej a každý snímek jsem si užíval víc a víc :-). Pěkné zpracování a ukázka toho, že někdy se dvojka povede ještě líp než jednička :-)... A Ana de Armas jako vždy sladká :-)