Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Pořady (9)

Česká pokerová tour

Česká pokerová tour (2011)

ČPT je určitě kvalitní pokerový seriál, kde se prostě ukazují i méně zábavné hry, protože se jich zkrátka neodehraje tolik jako třeba na EPT. Dojem mi kazí někdy lehce amatérský komentář. Navíc je někdy až neskutečně nudný. Poker miluju a je to hned po fotbale má nejoblíbenější hra. Takže 69 procent.

Pekelná kuchyně

Pekelná kuchyně (2005)

Gordon je borec. Naprosto nenucené chování bez zbytečných gest. Někdo tvrdí, že jeho výlevy a vzteklé projevy jsou hrané. On sám to uznává. Dokonce řekl že celá polovina. Za prvé potřebuje zjistit jak si kuchaři vedou v enormním stresu a jindy je zase potřebuje dostat z letargie. Co mě baví je to, že ač se jedná o reality show, motá se z 90ti procent opravdu jen kolem vaření. Vztahy a další zbytečnosti tu dostávají jen minimum prostoru. Viděl jsem myslím řady 10+ a za ty 75 procent.

MovieZone Live Speciál

MovieZone Live Speciál (2018)

Web MZ sleduji už hodně dlouho. Na rozdíl od jiných webů jsou články čtivé. A díky tomu jsem narazil na MZ LS. Jsem rád, že někdo dokáže tak zapáleně mluvit o filmech, které mě kdysi formovali. Přeji borcům aby jim zápal vydržel co nejdéle a šťastnou ruku při dalších výběrech . 90 procent.

Ano, šéfe!

Ano, šéfe! (2009)

Nad tlustým jídelním lístkem: Dejte těm lidem něco k jídlu. Oni si sem nechodí číst. Tohle není knihovna! - Váš dodavatel masa by si zasloužil nakopat do prdele.Jel s tím do Zoo a udělal si odbočku k vám.- Na odpověď, že restaurace pořádá až 50 svateb do roka: 50 svateb do roka? Kdy ty lidi dostanou rozum. A to není vše ani zdaleka. Pravidelně jezdím do restaurace, kterou šéfík společně s majitelem vytáhli ze sraček. A ta teď šlape parádně. Naopak v našem městě jedna padla. Jenže tam je to malinko o něčem jiném. Myslím, že kdo se jeho radama řídil, nevypadal v TV jako blb a využil reklamy, tak se má dobře. Zdeněk Pohlreich pořad táhne. Na český poměry sakra dobrá Reality Show. 90 procent