Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (21)

plakát

Krásno (2014) 

Tak nevím, bavil jsem se, ale působí to jako hra v TV show Partička. Na druhou stranu to asi funguje, ale prostě ten konec, no od toho jsem čekal víc. Takovej Kameňákov s prsama.

plakát

Hitman (2007) 

Sice starší kousek, ale mě to bavilo. Je znát že efekty jsou teď jinde ale tohle má spád a akčnost.

plakát

Ona (2013) 

Nápad = super, zpracování = super, ale to oblečení? A image herců? To teda jestli takhle budeme vypadat, tak už nechci žít.. Ovšem nápad toho že OS nám takto pomáhá s životem (nemyslím ten milostný a citový) ale vyloženě sluchátko a něco jako minitelefon, je super.

plakát

Sběratelé kostí (2005) (seriál) 

Takovýto typ seriálů mám rád, člověk u toho nemusí moc přemýšlet, ještě před půlkou dílu víte kdo je vrah, ale postupy a testy všelijakých způsobů uložení těl atd. Zábavné a poučné.

plakát

Vše je ztraceno (2013) 

Něco na způsob filmu Gravitace, moc se nemluví a když už tak velmi krátce, do půlky to šlo, od půlky jsem se začal nudit. Ale nápad a zpracování je fajn.

plakát

3 dny na zabití (2014) 

Taková fajnová oddychovka po práci, občas se člověk zasměje (mini story s učetním) ale má to i akční stránku.

plakát

Příběh kmotra (2013) 

Pro mě to bylo něco super, fakt jsem na to koukal celou dobu a užíval si ten příběh, jasný má pár chyb, a co jako? Jde tam o to že když si představíte že to se děje i dnes.. Herecké obsazení bylo opravdu dobře vybráno. 5*

plakát

Kapitán Phillips (2013) 

Na tento snímek jsem se těšil pěkně dlouho, připravil jsem si volný večer a plný očekávání si jej pustil. Po 2 hodinách koukání s otevřenou pusou mi na konci šla husí kůže po zádech. Za poslední rok jeden z pořádných filmů!

plakát

Rivalové (2013) 

Čekal jsem něco ve stylu rychle a zběsile. Ale když jsem tenhle film dokoukal, hodně dlouho jsem zpětně nad tím vším přemýšlel. Dlouho mě nedostal žádný film tak jako tenhle. Jednoznačně nejlepší film!