Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (33)

plakát

O zakletém králi a odvážném Martinovi (2018) (TV film) 

Jsem ráda, že mě naši bratři přesvědčili o tom, že ještě umíme natočit pohádku. Ta je o pár hercích, milá, jednoduchá, přímočará a efektivní. Kostýmy zapadají do prostředí, prostředí je nádherné. Hlavním hrdinům jsem uvěřila, a o to v pohádkách jde.

plakát

Zlodějka knih (2013) 

Hotová science fiction... Jedna hvězda za hlavní hrdiny, zahrané je to opravdu velice pěkně. Druhá hvězda za dojem pohádkového příběhu před spaním. O tři hvězdy se film připravil díky nereálnosti a hlavně nepravdivosti, míchání jablek s hruškami a taky angličtina v Německu? Vážně? Knihy, které Líza četla jsou v angličtině, zápisky na zdi jsou v angličtině... A já jsem si celou dobu myslela, že se příběh odehrává v Německu. Jak říkám, pohádka fajn, ale drama to ani za mák není.

plakát

Princezna a písař (2014) (TV film) 

Jedním slovem - neučesané. Místy vtipný scénář brzdila plácnutí úplně z cesty. Nebylo to úplně špatné, ale viděla jsem i lepší...

plakát

Birdman (2014) 

Na filmu je zajímavá plynulá kamera - žádný střih. Ale místy mi přijde dost překombinovaný, těžký a určitě ne k plnému pochopení za první shlédnutí.

plakát

Městečko Haven (2010) (seriál) 

První série se s těmi finálními nedají srovnat. Postupný náběh je pozvolný, za to konec je luxusní. Postavy jsou příjemné, sympatické, vidíme jejich proměnu, růst, konec. Nenáročné a líbivé. :)

plakát

Kód Enigmy (2014) 

Film pěkný, oddechový, ale zážitek nemám žádný. Téměř nulové nadšení. Táhlo se to bez výraznějšího děje.

plakát

Pompeje (2014) 

(Spoiler) ... Na Kita se pěkně kouká, ale mám pocit, že výraz používá jen jeden. Lepší, než Titanik - tady to "spolu navěky" mysleli aspoň vážně.

plakát

Olymp - Zkáza Bohů (2015) (seriál) 

Pravděpodobně nízkorozpočtovka, jinak si neumím vysvětlit ty efekty. Příběh je občas až zvrácený... po 13ti dílech už mi to nedá a musím ohodnotit jen jednou hvězdou...

plakát

Labyrint: Útěk (2014) 

Ve snímku mi chyběl nějaký "hotový herec". Dylan O'Brien byl naprosto úžasný, ale bohužel se ztrácel v záplavě mně ne příliš známých tváří... Zpracováno hezky, ale pointa byla jasná od začátku, což mi hrozně vadilo... Uvidíme, jak se vyvine pokračování.

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Dvě hvězdy za herecký výkon a jedna za fajn hudbu. Herci byli oba příjemní, Dakota přesně věděla, kdy se jak zatvářit, kdy se začít hloupoučce smát; Jamie mohl být trochu víc drsnější a méně usměvavý, ale řekla bych, že oba herci dokázali ztvárnit postavy Anastasie a Christiana dobře. ALE nebyla mezi nimi jiskra, a nejspíš proto zanechaly postelové scény hodně diváků chladnými. Navíc bylo vše dost "pocukrované", v zářivých a teplých barvách, takže se původní záměr ODSTÍNŮ ŠEDI vytratil do neznáma. Film je podle mého názoru hodně plytký, podstata úplně unikla a veškerý děj byl narván do posledních asi pěti (možná tří) minut.