Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (876)

plakát

Nad ránem (2019) (seriál) odpad!

Někde jsem četl, že když vás film nezaujme během prvních 10 minut, je to ztráta času. Tohle je seriál, tak jsem tomu dal 15. Ani tak to nepomohlo.

plakát

Jumanji: Další level (2019) 

Uf, tohle zamotá hlavu i tomu nejkorektnějšímu progresivistickému marxisticko sociálně liberálnímu demokratovi. Ale pokusím se to pro vás rozklíčovat. Hlavní postavy jsou 2 bílé holky, jeden černý atlet a bílý šprt. Záhy se z nich ale stanou 3 chlapi a jedna holka, příčemž 1 z těch samců je černý a druhý dohněda. Bílý škaredý tlusťoch je pak jedna z těch dvou holek, tudíž herecké nadání Seznamte-se-Joe-Blacka se může rozzářit v plné kráse. Když nad tím tak přemýšlím, tak uspokojení se dočkají vlastně i rozliční gendroví transfilové a jim podobní devianti. Obzblášť ve chvílích, kdy ta holka v těle lidského samce obdivuje svůj penis.

plakát

Irčan (2019) 

Vcelku pěkný mafioso seriál. Počet a délku dílů si můžete určit sami.

plakát

Tron (1982) 

Hard core sci-fi, které se nebojí do toho pořádně šlápnout. Kam se sere většina dnešní produkce.

plakát

Šťastné pondělí (2016) (pořad) odpad!

Dřív to bylo sem tam i vtipné. Teď je to jen snůška osobních útoků a urážek. Mimochodem, víte proč Šídlo netočí Šťastné úterrrý nebo Sřřřchedu? Protože by to neuměl vyslovit!!! :'D Chaaaaaaaaachaa. Ehm, no nic. To byl vtip jak od Šídla. Parrrrdon.

plakát

Cabiriiny noci (1957) 

Poetický příběh dívky, která nezná jinou než odvrácenou stranu štěstí.

plakát

Královna Alžběta (1998) 

Herecký výkon hlavní postavy filmu je značně mdlý, dialogy dětinské, scénář naivní. Výsledný dojem je hodně špatný.

plakát

Stranger Things (2016) (seriál) 

***** za první řadu, která je skvělá a nenechá diváka vydechnout *** za druhou řadu, která místy nudí a vnáší do příběhu zbytečný balast * za třetí řadu, která nudí až to praští a když člověk přeskočí vše zbytečné, nezbyde více než cca 5 minut zajímavého děje v každé epizodě