Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Recenze (207)

plakát

Monstrum (2008) 

Nebýt té třepetající kamery, mohl to být dobrý biják.

plakát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

Má to prvky více filmů i příběh je takový průměr ale to ostatní je perfektní. Zvolená hudba při každé akci doprovázená skvělou kamerou mě nenechala jít ani na záchod. Nic takového jsem ještě neviděl, bavil jsem se, smál se, koukněte na to.

plakát

Sicario: Nájemný vrah (2015) 

prvních 20 minut bylo luxusních. hudba, akce atd. ale pak najednou konec a bylo po všem. už se jen žvanilo a žvanilo

plakát

Zločin v Polné (2016) (TV film) 

Jeden z nejlepších českých filmů v poslední době

plakát

Mapa zámořských objevů (1978) (TV film) 

I televizní film může ukázat vyjimečné herecké schopnosti v příběhu o úvaze kde začíná a kde končí ochota člověka člověku pomoct v uvedení do života. Výborné drama, které by měl shlédnout každý člověk nehledě na rok výroby tohohle snímku.

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

Film po hudební a filmové stránce byl perfektní.Úvodní titulky jako by mě odnesly zpět do doby před dvaceti lety kdy jsem viděl Války poprvé. Návaznost na předešlé díly byli dostačující a člověk, který už v tom nějakou dobu plave ví přesně o co jde. Jediné co mi vadilo, byl v podstatě podobný příběh jako ze čtyřky.Plány ukryté v robotu, nic netušící hlavní hrdinky atd. Uvidíme co přinese osmička.

plakát

Místo zločinu Plzeň (2015) (seriál) 

Mám takový pocit že většina tupců co hlasovalo pro odpad maj akorát hlavu plnou stupidit jménem las vegas a miami apod.

plakát

Případ Z-8 (1948) 

Až na ty řeči ohledně strany a dělnické třídě je film dobře natočený. Hlavně záběry přímo ze slévárny byly vskutku dobré.

plakát

Nástup (1952) 

Čistá propaganda komunismu a rudého blata schovana za roušku osvobozovani a stabilizaci státu. Konec,kdy odjíždějí sověti domů a "češi" jim mávaji div skoro nebrečí je až potupný.

plakát

Terminator Genisys (2015) 

chaos a zmatek. nijak se to totiž vystihnout nedá. takhle překombinováný děj už jsem dlouho neviděl. nechápu proč se režisér pouštěl do experimentu nesmyslnou časovou osou, když absolutně nezvládl podstatu věci a nepokračoval v tom jak skončil vynikající poslední díl.