Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Biografie (4)

Marco D'Amore (herec / režisér / scenárista)

30.03.2019

Marco D'Amore herecké vlohy zdědil po dědečkovi Cirovi Capezzonem, který vystupoval se slavným neapolským hercem a zpěvákem Ninem Tarantem a zahrál si i v několika filmech od Nanniho Loye a Francesca Rosiho. Marco sám začínal jako divadelní herec. V roce 2000 získal roli v představení „Le avventure di Pinocchio“ („Pinocchiova… (více)

Jón Gnarr (herec)

08.01.2017

Islandský herec, komik a politik Jón Gnarr se narodil jako Jón Gunarr Kristinsson. V útlém věku se u něj projevil opožděný vývoj a s diagnózou dyslexie nikdy nedosahoval závratných studijních výsledků. Dětství mu komplikoval i vztah s otcem, dlouholetým policistou, jehož příjmení odmítl používat a v roce 2015 se ho oficiálně… (více)

Megan Ward (herečka)

21.04.2013

Megan Marie Ward se narodila jako nejmladší ze čtyř dětí. Vyrůstala na tropické Havaji, v Honolulu, kam se její rodina přestěhovala, když jí byly čtyři. Zpět do rodného Los Angeles se však vrátila, a to po absolvování střední školy, aby se tam věnovala herecké kariéře.K herectví měla Megan Ward od dětství vskutku blízko. Její… (více)

Melissa Rauch (herečka / scenáristka)

06.09.2011

Mellisa Ivy Rauch je americká herečka a komička. Je poměrně drobná (měří pouze 152 cm). Studovala herectví na Marymount Manhattan College v New Yorku, kde získala bakalářský titul.Už během studií vystupovala na Manhattanu jako komička. Brzy vzbudila velký ohlas i uznání kritiků se svým sólovým vystoupením "The Miss Education of… (více)

Reklama