Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (10)

plakát

Ženy sobě (2011) 

Po shlédnutí filmu jsem si dokázal vzpomenout pouze na jedinou vtipnou scénu. Očekával jsem více.

plakát

Jako vejce vejci (1996) 

Velmi příjemný film s několika vydařenými okamžiky. Nic víc nečekejte.

plakát

Tupac: Vzkříšení (2003) 

Velmi zdařilý dokument o ikoně rapu minulové století, po jehož shlednutí jsem si musel ihned poslechnout píseň Changes, kterou film končil. Pro fanoušky nutnost.

plakát

Přátelé (1994) (seriál) 

Existuje pouze jediný seriál, ke kterému se vždy rád vracím. A to právě tento.

plakát

Vřískot 2 (1997) 

Dvojka nepřinesla oproti jedničce nic nového. Nuda.

plakát

Život pod vodou (2004) 

O tomto filmu jsem před shlédnutím nevěděl naprosto nic, jenom jsem podle názvu očekával podmořské dobrodružství s poměrně zajímavým hereckým obsazením. Proto bylo pro mě překvapením, že se celý děj filmu až na krátké vyjímky odehrává nad mořskou hladinou a jeho ústředním motivem je stárnutí a první shledání otce a syna. Nakonec jediná věc, která mě na tomto filmu zaujala, byla kýčovitá animace podmořského světa a to je opravdu málo.

plakát

Tucker & Dale vs. Zlo (2010) 

"God damned stupid college kids why cant you go kill yourself at school like you are supposed to?" Geniální nápad s o něco horším zpracováním hlavně ke konci, kde film ztrácí tempo a zklouzává do trapnosti. Škoda, mohly to být čtyři hvězdičky.

plakát

Zoolander (2001) 

Film s neuvěřitelnými gagy a brutálním zesměšňováním lidí od modelingu. Nejlepší herecký a režisérský počin Bena Stillera.

plakát

To (1990) (TV film) odpad!

Román It od Stephena Kinga je nejlepším románem, který tento autor napsal, proto nedokážu pochopit, jak Tommy Lee Wallace mohl jeho filmovou adaptaci takhle zprznit. Tento film si určitě nepouštějte a radši šáhněte po knížce.