Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Western

Recenze (71)

plakát

Rudá volavka (2018) 

V tom filmu nic nemá logiku, nikdo nejedná uvěřitelně a rozehranou špionážní hru se sexuálním podtextem trumfnou i Cruel Intensions, a to sakra není špionážní thrilller!

plakát

Legenda o drakovi (2015) odpad!

Všimli jste si, jak v jeskyni je Mira emancipovaná a hlavně současná dívka, zatímco pasáže z otcovy tvrze jsou rádoby historické a vše tradiční? Úvodní horrorová scéna a pak už jen přeslazený cukrkandl. Bohužel ani nedojde na pořádný střet ženicha a draka. Logika tu dostává na prdel několikrát do minuty. Nevyrovnané, hloupé.

plakát

První republika (2014) (seriál) 

Hodnoceno po dokoukání všech dílů. Dobré herecké výkony a to i u dětí, NEpředvídatelnost děje, občas těžkopádnější vyprávění a málo logické chování postav. Začal jsem sledovat od 2. dílu (1. je hodně nezáživný). Humorný spoiler: Škoda že své rodiče nezabila sama Klára Valentová (Markéta Plánková), ještě ve 12. dílu to nebylo úplně vyloučené.

plakát

Zátah 2 (2014) 

Třicet zloduchů jde na jednoho bojovníka, tak se postavěj do řady a pěkně jeden po druhým. Kdyby to bylo v jedný bitce, supr, ale proč je to tak v půlce filmu? Panelák (Serbuan maut) byl o dvě hvězdy lepší. Aneb tak dlouho se vymejšlí zajímavější děj, až se naředí v plytké nic.

plakát

Babovřesky (2013) 

Babovřesky mají několik kladů: půvabnou Lucku Vondráčkovou, zadečky Barbory Šimkové a Veroniky Novotné, vlnité zrzavé vlasy Žofie Dařbujánové. Jedná se o komedii hodnou ochotnického divadla, většina postav masivně přehrává, jenom mladý hrdina Adam (Jan Dolanský) hraje přirozeně, díky čemuž získá divácké sympatie. To je chytře vymyšlený kontrast. Ve vedlejší roličce se mihne kvalitní Miro Noga. Troška není hlupák. Natočil film pro hlupáky. A i já jsem se občas smál.

plakát

Bělyj tigr (2012) 

Dvě třetiny filmu - nejlepší ruský válečný film, jaký jsem viděl. A hlavně úplně jiný, než všechny předchozí. Nad technikou slintám, při záběru britských a amerických tanků pustím mexické vlny, boje napínavé, příběh tajemný. **** /// A pak přišla poslední třetina, kde se nic nedělo a místo pointy si užijeme paskvilní filosofování v němčině přehlušené ruským dabingem. Byl to vůbec Áda? Co takle dotočit alternatvní konec? *

plakát

DonT Stop (2012) 

Punk, vy volové!!!!

plakát

Freddie Mercury: Příběh (2012) 

Zpočátku přestříhané, zmatené. Později se střih trochu uklidní, trochu si zvyknete, konec dobrý bez velkých hysterií. Líbí se mi, jak příběh Freddieho pokračuje dál i po jeho smrti. Skoro bez škobrtnutí.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Bylo to strašně supr, než zabili dr. Schultze. Ten dojezd už dost zeslábnul.