Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor
  • Drama
  • Akční

Recenze (186)

plakát

Hrdinové (2006) (seriál) 

Volume 1: Rozhodně nejlepší ze všech.. Někdy jsem si říkal, že je těch postav až moc, ale postupně jsem si celkem zvykal, že furt přibývaj. První série byla nejnapínavější a rozhodně nejzábavnější. Jediná, u které jsem byl tolik napnutej, že jsem se hned po dokončení musel podívat na další díl. Volume 2: Hned to začalo tim nejlepším dílem z celýho seriálu. Se sérií jsme celkem spokojenej. Sice nechápu proč se objevily nové postavy - Maya a její bratr, protože tam byli vcelku k ničemu. Stejně tak Monica a West. Volume 3: Zase nové postavy. Některý fajn, některý ne, stejně jsem se strašně nudil. Volume 4: Tohle začalo tak sakra dobře, ale pokračovalo tak strašně špatně. Hodně mě bavilo koukat na lidi se schopnostmi na útěku, jenže po pár dílech už zase na utěku nebyli..:D Štvalo mě to. Volume 5: T-Bag mě ale totálně nebavil. Jediný co mě bavilo, byla Claire na vysoký, její spolubydlící a Tracy, která tam bohužel moc často nebyla. Zakončení seriálu se mi hodně líbilo a těšim se na Heroes: Reborn. A pokud to tak nějak shrnu.. Sice mě tam hodně věcí štvalo a nudilo, ale takovej dojem z toho rozhodně nemám. Všechno jsem to zkoukl za 11 dní a to proto, protože jsem se bavil. Někdy míň, někdy víc, ale stejně jsem si tenhle seriál zamiloval.

plakát

Kdo přežije - Cagayan (2014) (série) 

Zrovna tohohle vítěze jsem vůbec nechtěl. Hrál hodně podobně jako Russell, neříkám, že je to špatně, ale oba dva mě neskutečně srali. Rozdíl mezi nima je ten, že Tony vyhrát dokázal a Russell ne, takže myslim, že Tonyho uvdíme ještě minimálně jednou v nějaké All Stars sérii. Ale hrál dobře, to jo.. Víc jsem to přál Tashe, Spencerovi, nebo klidně i Trish..

plakát

Kdo přežije - Filipíny (2012) (série) 

Celkem dobrá řada. Opět jsem ani moc neměl komu fandit. Snad jen RC a Malcolmovi. RC má tak božskej smích, že se mi o něm normálně zdá. Takhle veselýho člověka jsem v životě neviděl. Skvělá Ponderosa a skvěle vyjela na Abi. Nejvíc mě srali Pete a Abi. Vítězovi to celkem přeju, protože ona umí strašně dobře mluvit před porotou. Oni vlastně poslední dobou vyhrávaj jen ti, co dobře mluví..

plakát

Kdo přežije - Caramoan (2013) (série) 

Sice byl Reunion naprosto příšernej a to snad poprvé, ale stejně to moc nemění na tom, že mě to neskutečně bavilo. Ohledně Favoritů vůbec nevim co tam dělala Francesca a Erik a u Fanoušků se dalo koukat jenom na Reynolda, Matta a Michaela. Sralo mě, že se Eddie dostal tak daleko. Vůbec nic nedělal a připadal mi z FINAL 4 ten nejslabší. Nejvíc mě překvapila Brenda, která se naprosto změnila a od její dřívější série a strašně jsem jí to přál, škoda. Ostatní Favoriti naprosto váleli a byla sranda se na to koukat. Vítěz ujde, hodně se změnil, ale jako vítěze bych viděl radši někoho jiného. A snad nejlepší Ponderosa vůbec. Hodně dobrá série. I když horší, než Mikronésie, ale stále dobrá.

plakát

Kdo přežije - Krev není voda (2013) (série) 

Tahle série je naprosto skvělá. Nápad postavit favority proti milovaným byl fakt dobrej. Nejvíc jsem fandil asi Cieře, která uměla hrát líp, než polovina favoritů. Pak Lauře M., která všechny totálně drtila. Tomuhle páru jsem fandil od začátku. Skvělá série!

plakát

Kdo přežije - Jeden svět (2012) (série) 

Kluci v týhle sérii byli strašně tupí. Kdyby v týhle sérii nebylo tolik blbých lidí, tak myslim, že by Kim nevyhrála, i když hrála fakt skvěle. Snad se ještě někde ukáže.

plakát

Kdo přežije - Návrat hvězd (2004) (série) 

Polovina z těch "hvězd" neuměla hrát. Nejvíc tím mířim na Toma, kterej se vyřadil vlastně sám, protože je totálně blbej, pak na Jennu L., která udělala velký hovno za celou sérii a hlavně na naivku Lexe. Je to hra, nechápu proč byl takhle vážnej ohledně toho, co se stalo. Shii Ann jsem fandil od začátku a opět ezklamala! Miluju její způsoby vyjadřovaní na kmenovkách.