Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Horor
  • Drama
  • Akční

Biografie (3)

China Anne McClain (herečka)

13.08.2012

China Anne McClain se narodila 25. srpna 1998 v Atlatně, Georgii. China je americká herečka, zpěvačka a textařka. Její otec a matka jsou režiséři. Má dvě sestry a jednoho mladšího bratra, kterého jsme mohli vidět v jednom dílu seriálu FARMA RAK. Její sestry Sierra a Lauryn, tvoří s Chinou skupinu Sestry McClain. China nazpívala… (více)

Jerry Trainor (herec / producent / režisér)

13.08.2012

Gerald William "Jerry" Trainor se narodil 21. ledna 1977. Jerry je americký herec a komik. Narodil se a vyrůstal v San Diegu, v Kalifornii. Studoval divadlo na Kalifornské univerzitě v Santa Barbaře. Jeho největším hereckým úspěchem je role Spencera Shaya v seriálu ICARLY. Také bychom ho mohli vidět v seriálu DRAKE A JOSH. Zde… (více)

Nathan Kress (herec / režisér)

03.08.2012

Nathan Karl Kress je herec a také profesionální model. Narodil se v Glendale, Kalifornii. Je nejmaldší ze tří bratrů. Moc rád recituje a zpívá. Skončil se svou hereckou kariérou v šesti letech, v deseti se zase vrátil. Když mu bylo deset, mohli jsme ho vidět například v televizních pořadech jako CHICKEN LITTLE, HOUSE, DRAKE A… (více)

Reklama